بر اساس گزارش رویترز، در استان هوبئی چین تا روز پنجشنبه، ۲۴۲ مرگ ناشی از ویروس کرونا گزارش شد و تلفات ویروس کرونا در این منطقه نسبت به یک روز قبل، دو برابر شد. همچنین ۱۴ هزار و ۸۴۰ مورد جدید ابتلا نیز گزارش شد.
بعد از اعلام این خبر، شاخص بورسی S&P۵۰۰ در آمریکا ۰.۴ درصد کاهش یافت. دیگر شاخصها در والاستریت نیز کاهش ارزش تجربه کردند.
اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانهداری آمریکا نیز ۱.۶ درصد کاهش یافت، ارزش ین ۱۱۰ واحد در برابر هر یک دلار افزایش یافت. روند نزولی قیمت نفت نیز متوقف شد.
شاخص گسترده MSCIs در آسیا و اقیانوسیه در دو روز گذشته یک درصد افزایش یافته بود اما در روز پنجشنبه ۰.۲ درصد کاهش یافت.
شاخص نیکی ژاپن ۰.۱ درصد افت کرد. شاخص کامپوزیت شانگهای نیمدرصد و شاخص هنگسنگ نیز ۰.۳ درصد افت کردند.
در این شرایط، قیمت طلا به عنوان پناهگاه امن ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۱۵۷۴.۸۶ دلار به ازای هر اونس رسید.
تا کنون بیش از ۱۳۰۰ نفر از شیوع ویروس کرونا جانشان را از دست داده و ۴۸ هزار و ۲۰۶ نفر نیز به این ویروس مبتلا شدهاند.
حتی پیش از افزایش تعداد تلفات، اقتصاددانان نسبت به کاهش قابل توجه رشد اقتصادی چین هشدار داده بودند. چرا که با تعطیلی کارخانهها و بیکاری کارگران زنجیرههای عرضه مختل شدند.
پیشبینیها برای رشد اقتصادی چین از ۵.۸ درصد به ۵.۳ درصد کاهش یافتهاست.
بر اساس گزارش رویترز، این ویروس سایهای غبارآلود را بر سر زندگی مالی در آسیا گسترانده است. «الیزر بنزیمارا» یک مدیر دارایی معروف در چین، کارهایش را در خانه انجام میدهد و با مشتریانش تلفنی صحبت میکند. چرا که حتی در شهرهایی که قرنطینه نیستند، جلسات مدام لغو میشوند.
بنزیمارا میگوید: «بیشتر بازارها در حال جبران خسارت خود بودند. به همین دلیل بهانهای برای فروش بعضی از سهامهای آسیایی پیدا شد. اما انرژی زیادی برای جبران خسارت بازارها وجود ندارد.»