تهران- ایرنا- درگیری میان نیروهای دولت وفاق ملی و عناصر وابسته به ژنرال خلیفه حفتر در جنوب طرابلس پایتخت لیبی با وجود تصویب قطعنامه آتش بس از سوی شورای امنیت، از سرگرفته شد.

به گزارش شبکه خبری المیادین، شاهدان عینی گفتند که در پی سقوط راکت به فرودگاه معیتیقه در طرابلس پایتخت لیبی، هواپیماها به پرواز درآمدند و جنگ بار دیگر در جنوب پایتخت میان نیروهای دولت الوفاق و عناصر وابسته به خلیفه حفتر آغاز شد.

شورای امنیت سازمان ملل چهارشنبه گذشته (۲۳ بهمن) با ۱۴رای موافق و رای ممتنع روسیه، قطعنامه ای را تصویب کرد که خواستار آتش بس در لیبی است.

این قطعنامه که از سوی انگلیس ارایه گردید، بر جلوگیری از قاچاق سلاح و مجازات قاچاقچیان تاکید کرده است.

اوضاع در لیبی از ۱۵ فروردین ماه امسال همزمان با دستور ژنرال حفتر به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شد.

لیبی از سال ۲۰۱۱ میلادی در پی خیزش مردمی و حمله نظامی نیروهای ناتو که با هدف برکناری "معمر القذافی" دیکتاتور پیشین این کشور روی داد، ‌با بحران سیاسی گسترده‌ای رو به روست و به ۲ دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است. یکی دولت وفاق ملی به ریاست "فائز السراج" که از سوی سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته می‌شود و مقر آن در طرابلس است و دیگری دولت موقت در شرق لیبی که نخست وزیر آن "عبدالله الثنی" است و پارلمان طبرق و ارتش ملی لیبی به فرماندهی ژنرال حفتر از وی حمایت می‌کنند.

امارات متحده عربی، عربستان، مصر، فرانسه و روسیه از ارتش حفتر و دولت شرق لیبی حمایت می‌کنند؛ در حالی که ترکیه، قطر، الجزایر، ایتالیا، آمریکا و اتحادیه اروپا حامی دولت السراج در غرب لیبی هستند.