به گزارش رسانه های صوتی و تصویری لبنان در این آیین، نازک حریری همسر، بهیه حریری خواهر و سعد حریری فرزند و نخست وزیر پیشین، هواداران جریان المستقبل، اعضای فراکسیون این جریان در مجلس، مقام ها و شخصیت ها ی فرهنگی و سیاسی، وزیران، سفیران، نمایندگان مجلس و رهبران و رییسان احزاب و گروه ها شرکت کردند.
برپایه این گزارش، آنان پیش از حضور در بیت الوسط بر مزار رفیق حریری در میدان شهدا در مرکز بیروت حاضر شدند و یادش را گرامی داشتند.
«رفیق حریری» در ۲۵ بهمن ۱۳۸۳ در انفجاری تروریستی در غرب بیروت به همراه ۱۷ تن دیگر کشته شد و بیشتر لبنانی ها نیروهای امنیتی دولت پیشین سوریه را به دست داشتن در این ترور متهم کردند.
سعد حریری فرزند وی در بیت الوسط از مهمانان و شرکت کنندگان داخلی و خارجی در مراسم پدرش استقبال کرد و با آنان عکس یادگاری گرفت.
همزمان با آغاز مراسم شماری از طرفداران جریان المستقبل سوار بر موتورسیکلت در حالی که پرچم های این جریان و نیز پرچم لبنان و عکس های رفیق حریری در دست داشتند در خیابان های بیروت حرکت کردند و به نفع سعد حریری شعار دادند.
هم چنین عده ای از آنان با تجمع کنندگان و تظاهرکنندگان در میدان شهدا در مرکز بیروت درگیر شدند که نیروهای نظامی و انتظامی دخالت و دوطرف را از هم جدا کردند.
سعد حریری از شرکت کنندگان در مراسم یادبود پدرش خواست از پرچم زردرنگ جریان المستقبل استفاده نکرده و به جای آن پرچم لبنان را بلند کنند.
فواد مخزومی نماینده مجلس در صفحه توییتر خود نوشت: رفیق حریری، لبنان را در مسیر ثبات و پیشرفت قرار داد.
فادی علامه دیگر نماینده پارلمان لبنان گفت: هدف از ترور شهید رفیق حریری ایجاد فتنه داخلی و بازگرداندن لبنان به زمان درگیری های مذهبی بود، اما برغم دشواری هایی که وطن ما از آن رنج می برد به فضل خدا و آگاهی مردم، لبنان هنوز به وحدت و صلح داخلی پایبند است.
نجیب میقاتی نخست وزیر پیشین لبنان تاکید کرد: بهترین چیزی که می توان در سالروز ترور رفیق حریری گفت این است که او یک صفحه نورانی از تاریخ لبنان را رقم زد.
وی افزود: حریری همیشه می گفت کسی بالاتر و بزرگ تر از وطن خود نیست، پس همه باید عبرت بگیریم و با اراده و وحدت، لبنان را قبل از این که فرصت از دست برود نجات دهیم.
محمد سلیمان نماینده مجلس ملی لبنان خاطرنشان کرد: ما از میراث رفیق حریری محافظت خواهیم کرد، میراث او سازندگی بود و نه ویرانی، میراث صلح و نه جنگ، میراث هم زیستی واحد و نه حذف دیگران، میراث قانون و نه عرف، میراث این که باید آینده ی لبنان در اولویت باشد.
عادل افیونی وزیر پیشین توسعه و فناوری ( تکنولوژی) اظهار داشت: شهید رفیق حریری مخارج تحصیل من را در خارج لبنان در بهترین دانشگاه ها تامین کرد. هزاران جوان لبنانی نیز هستند که از چنین خدماتی توسط وی بهره بردند و آن را به یاد دارند، آن ها از همه مذاهب و طایفه ها هستند.
وی اضافه کرد: رفیق حریری ما را در مسیر زندگی و موفقیت قرار داد، او مرد نیکوکار، علم و سازندگی بود، همه مردم لبنان را دوست می داشت و به آن ها خدمت می کرد.
وئام وهاب رییس حزب توحید عربی در صفحه توییتر خود نوشت: در سالروز ترور رفیق حریری، چه از دوست داران او یا منتقدانش باشیم، باید بدانیم که رفیق حریری برای سال های طولانی محور سیاست های لبنان بود.
خانم «رَیّا الحسن» وزیر پیشین کشور لبنان هم گفت: رفیق حریری برای کشورش از خود گذشتگی می کرد و راه و سیاستش این بود. مسیر او که خدمت به علم و جریان های سیاسی و فرهنگی و رسانه ای و سازندگی بود باقی خواهد ماند.
جریان المستقبل را «رفیق حریری» در پایان سده ی گذشته میلادی در بیروت تاسیس کرد. او افزون بر مشارکت در صنعت بورس و بانکداری در لبنان، فرانسه و عربستان در عرصه ی فرهنگ و سیاست و رسانه نیز فعالیت داشت. از مشهورترین نهادهای حزبی و رسانه ای رفیق حریری در لبنان می توان از حزب المستقبل، شبکه ی تلویزیونی المستقبل و روزنامه ی المستقبل نام برد.
اکنون این نهادها را فرزندش سعد حریری اداره می کند. او در مراسم یادبود پدرش سخنرانی کرد.