سردار قاسم رضایی در زاهدان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۵ درصد از این خودروها با توجه به حساسیت کاری در سیستان و بلوچستان به مرزبانی این استان اختصاص یافت.
وی افزود: در جریان سفر به سیستان و بلوچستان این تعداد خودرو را به ناوگان خودرویی مرزبانی این استان ملحق کردیم.
فرمانده مرزبانی ناجا گفت: همچنین خودروهای نفربر و موتورسیکلتهای تاکتیکی که در مدیریت مرز نقش بسزایی دارند را وارد سیستان و بلوچستان کردیم.
وی بیان کرد: در کنار راههای ایمن، نفربرهای زرهی را در سیستان و بلوچستان عملیاتی کردیم که بخشی از تقویت ناوگان خودرویی و تحرک این استان خواهد بود.
وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت خاص موجود و اقداماتی که در سطح نیروی انتظامی و ستاد کل نیروهای مسلح انجام شده تقویت شناوری، تقویت خودرویی و تقویت تحرک از جمله اقداماتی است که بطور جدی در دستور کار مرزبانی قرار گرفته است.
سردار رضایی اظهار داشت: در سالهای گذشته اقدامات خوبی در حوزه الکترو اوپتیکی و در حوزه مهندسی رزمی در مرزبانی انجام دادیم که این تقویت هنوز ادامه دارد.
سیستان و بلوچستان از امنیت خوبی برخوردار است
فرمانده مرزبانی ناجا گفت: سیستان و بلوچستان در پنج سال گذشته از امنیت بسیار خوبی در سطح کشور برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان امسال یکی از مناطقی امن کشور بود بطوریکه مورد امنیتی چندانی در این استان وجود نداشت.
سردار رضایی اظهار داشت: سرمایه گذاران میتوانند در مناطق مرزی سیستان وبلوچستان با رعایت مقررات مرزبانی در صنعت کشاورزی و معادن و صنایع تبدیلی در این استان سرمایهگذاری کنند.
وی بیان کرد: مرزبانان بستر سرمایه گذاری در مناطق مرزی سیستان و بلوچستان را فراهم کردهاند.
فرمانده مرزبانی ناجا گفت: مرزبانی در کنار مرزنشینان آماده همکاری برای ایجاد بسترهای رفاه، آرامش و اشتغال است.
وی با اشاره به مرزبانان ربوده شده گفت: در سفری که به پاکستان داشتیم موضوع گروگانهای مرزبانی را از طریق مسوولان زیربط این کشور مطرح و در حال پیگیری هستیم.
سردار رضایی ادامه داد: مسوولان دستاندرکار پاکستان قول همکاری دادند و در حال همکاری هستند تا این مرزبانان ربوده شده هر چه سریعتر به آغوش گرم خانوادههایشان بازگردند.
وی ادامه داد: یکی از دغدغههای جدی بازگرداندن این سه مرزبان ربوده شده هستیم و امیداوریم با همکاری مسوولان پاکستان این امر به زودی محقق شود.