ابراهیم سلیمانی روز دوشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برگزاری نمایشگاهها،جشنوارهها و کارگاههای آموزش عکاسی و نقد عکس افزود: انجمن عکاسان استان به طور منظم هر هفته جلسه نقد عکس با حضور عکاسان و استادان این رشته هنری برگزار و به بررسی آخرین آثار و فنون عکاسی میپردازد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی قم، وجود بارگاه کریمه اهل بیت(ع)، مسجد مقدس جمکران و حوزه علیمه و همچنین بافت سنتی استان، ظرفیتها و سوژههای عکاسی بی بدیلی درقم وجود دارد که استفاده از ظرفیت هنرمند عکاس استان برای معرفی ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی قم ضروری است.
رییس انجمن عکاسان قم با بیان اینکه در سالهای اخیر شاهد رشد چشمگیر عکاسی دراستان بودهایم، اظهار داشت: عکاسان استان در ثبت و انتشار هنرمندانه ظرفیتهای استان ظرفیت ممتازی دارند.
سلیمانی، برگزاری نمایشگاه آثار برگزیده جشنوارههای بین المللی در استان و بررسی آثار برگزیده این جشنوارهها، موجب شده تا عکاسان استان دانش خود را با معیارهای رایج و روز دنیا در این رشته بسنجند و دانش فنی خود را افزایش دهند.
وی با اشاره به برگزاری هفت دوره نمایشگاه از آثار برگزیده جشنواره بین المللی عکس خیام در این استان گفت: به دلیل اینکه آثار این جشنواره به صورت فنی به دقت مدیریت میشود و با حضور کارشناسان برجسته با استفاده از آخرین فناوری های پردازش عکس به چاپ میرسند که این آثار یک کلاس آموزشی است.
رییس انجمن عکاسان قم، اظهار داشت: یکی از اقدامهای مهم برای ارتقای سطح آموزشی عکاسان استان برنامهریزی برای برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور اساتید برجسته کشور است که این دوره های از اسفندماه امسال آغاز و تا بهار سال آینده ادامه خواهد داشت.
سلیمانی ادامه داد: آثار عکاسان استان از رشد قابل توجهی برخوردار هستند به گونهای که این آثار در زمینه مسایل فنی مانند پردازش عکس از استانداردهای رایج چیزی کم ندارند و این موجب شده تا در سال های اخیر به ویژه در سال جاری شاهد افتخارآفرینی هنرمندان قم در جشنواره های ملی و بین المللی باشیم.
کانون عکاسان قم در سال ۱۳۷۳ شکل گرفت و از سال ۱۳۸۱ با تغییر نام به انجمن عکاسان قم زیر نظر اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی قم به فعالیت خود ادامه داد. این انجمن بیش از ۳۰۰ تن عضو دارد که از این تعداد بیش از ۱۰۰ تن جزو اعضای فعال این انجمن هستند.