المشری در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره افزود: هیچ کدام از طرف های درگیر در لیبی تمایلی برای گفت وگوی سیاسی ندارند و نشست برلین درباره لیبی تلاشی برای خریدن وقت بود.
وی گفت: ما فکر نمی کنیم کشورهای غربی قادر باشند به طرف های درگیر در لیبی برای دستیابی به توافق سیاسی، فشار بیاورند. ما نیز تا زمانی که در روند نظامی پیشرفتی حاصل نشود دیگر پای میز مذاکره نخواهیم نشست.
المشری با بیان اینکه، نمی توان با ژنرال «خلیفه حفتر» به راه حل سیاسی دست یافت، تصریح کرد: دیگر بر روی روند سیاسی حساب نمی کنیم و تنها هدف مان تقویت توان نظامی مان خواهد بود.
رییس شورای عالی دولت لیبی گفت: روند سیاسی جایگزینی برای راه حل نظامی نیست. ما تنها بر روی دست یابی به ساختاری درباره رفراندوم قانون اساسی و برگزاری انتخاب تمرکز می کنیم.
المشری ادامه داد: ما اقداماتی را برای کاهش عواقب ناشی از بستن میادین نفتی از سوی نیروهای حفتر اتخاذ می کنیم و هرگز زیر بار هیچ گونه باج سیاسی و نظامی نخواهیم رفت.
به رغم گذشت دو هفته از برگزاری کنفرانس صلح لیبی در برلین و توافقات صورت گرفته برای پایبندی به آتشبس و توقف ارسال تسلیحات به این منطقه، این توافقات دستاوردی به دنبال نداشته و درگیری میان نیروهای دولت وفاق ملی و نیروهای وابسته به حفتر در جنوب طرابلس پایتخت دولت غربی از سرگرفته شد.
اوضاع در لیبی از ۱۵ فروردین سال ۹۸ همزمان با دستور ژنرال حفتر به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شد.
امارات متحده عربی، عربستان، مصر، فرانسه و روسیه از ارتش حفتر و دولت شرق لیبی حمایت میکنند؛ در حالی که ترکیه، قطر، الجزایر، ایتالیا، آمریکا و اتحادیه اروپا حامی دولت السراج در غرب لیبی هستند.
قرار است دو کنفرانس دیگر در ۲۷ و ۲۹ بهمن ماه به ترتیب در برلین و ژنو برای حل بحران لیبی برگزار شود.