به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، سیدجواد حسینی درباره ارائه خدمات توانبخشی به دانشآموزان استثنایی اظهار داشت: حدود ۴۰ میلیارد ریال بودجه در قالب بسته حمایتی برای دانشآموزان با نیازهای ویژه درنظر گرفته شده است.
وی افزود: خدمات توانبخشی به طور کلی به دو بخش تقسیم میشود که بخشی از آن در قالب خدمات شنواییسنجی و گفتار درمانی است که خدمات ارائه شده توسط سازمان در این حوزه ۶ برابر افزایش یافته و بخش دیگر خدمات توانبخشی در قالب بستههای حمایتی به دانشآموزان مانند تأمین کمک هزینه واکر، ویلچر، عینک و اندام مصنوعی است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: پرداخت هزینه عینک با سقف ۳۰۰ هزار تومان، ذرهبین با سقف ۲۰۰ هزار تومان، وسایل کمکبینایی با سقف ۸۰۰ هزار تومان و عصای سفید و واکر تا سقف ۲۰۰ هزار تومان برای دانشآموزان انجام میشود.
حسینی گفت: همچنین کمک هزینه اندام مصنوعی تا سقف ۱۰ میلیون تومان، ویلچر تا سقف یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، قطعات کاشت حلزون تا سقف ۲.۵ میلیون، کاشت حلزون تا سقف ۶ میلیون و خدمات دندانپزشکی با سقف یک میلیون و ۲۰۰ به دانشآموزان استثنایی پرداخت میشود.
وی اظهار داشت: همچنین برای تهیه پروتز مورد نیاز دانشآموزان استثنایی تا سقف ۷۰۰ هزار تومان،کفش طبی تا سقف ۳۰۰ هزار تومان و سمعک تا سقف ۸۰۰ هزار تومان کمکهزینه ارائه خواهد شد.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطرنشان کرد: البته کمک هزینه خدمات بیمارستانی، پاراکلینیکی و داروهای مستمر دانشآموزان استثنایی بدون سقف و محدودیت ارائه میشود.
حسینی ادامه داد: در حوزه توانبخشی ۸۶۴ نیرو برای گفتاردرمانی و شنواییسنجی استخدام شده اند و ۱۶ مورد ویژه برای حمایت از دانشآموزان استثنایی پیشبینی شده که در قالب بستههای حمایتی، کمک هزینههای مورد نیاز دانشآموزان تأمین میشود.