به گزارش روز دوشنبه ستاد خبری جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، بخش مسابقه زنده «از ایده تا اجرا» در نهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر که شامل سه بخش لباس اجتماع بانوان، لباس اجتماع مردان یا همان بالاپوش مردانه و بخش چادر در حوزه عفاف و حجاب بود. امروز به کار خود پایان داد.
از میان ۳۳۰ گروه شرکت کننده در هر بخش ۲۰ گروه سه نفره که شامل طراح، الگو ساز و کارشناس دوخت است، انتخاب شدند و پس از انتخاب گروههای مورد نظر امکانات کامل برای طراحی و دوخت لباس در اختیار آنان قرار گرفت تا به اجرای ایدههای خود بپردازند. مسابقه زنده در بخش لباس اجتماع ۲ روز پیاپی برگزار شد. همچنین در بخش لباس مردان یک و نیم روز و در بخش عفاف و حجاب یک روز به شرکت کنندگان اختصاص داده شد.
با توجه به اینکه در این دوره از جشنواره موضوع «فر گلستان» مد نظر قرار گرفته شده در قسمت مسابقه زنده نیز تاکید بسیاری بر این موضوع قرار داشت. هر ساله ۱۰ گروه از تهران و شهرستانهای اطراف پایتخت و ۱۰ گروه از شهرستانهای مختلف کشور برای حضور در این بخش انتخاب می شوند.
بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از این جشنواره از برنامه های جانبی این رویداد در روزهای منتهی به پایان عنوان شده است.
نهمین دوره از جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر با هدف نگاهی نو به بازار، ایجاد فضای رقابتی سالم بین طراحان عرصه مد و لباس، تشویق طراحان به ارائه طرح و الگوهای بهروز و نوآورانه، کمک به ارتقای سطح حوزه طراحی با الهام از نمادهای هنر ایرانی اسلامی و کشف استعدادهای نو با موضوع ویژه «فر گلستان» با حضور فعالان حوزه مد و لباس در محل بوستان گفتگو آغاز به کار کرد.
در این دوره، بالغ بر هفت هزار و ۷۳۴ اثر در بخشهای مختلف به دبیرخانه این رویداد رسید که در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار میشود.
سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه سید مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگی، سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، علیاصغر کاراندیش مد ولباس، حمید قبادی مشاور اجرایی وزیر فرهنگ از نهمین جشنواره مد و لباس بازدید کردند.
طراحی لباس، طراحی پارچه، طراحی جواهرات و زیورآلات، طراحی کیف و کفش، مسابقه زنده طراحی (ایده تا اجرا)، لباس اجتماع بانوان، طراحی محصولات عفاف و حجاب، لباس اجتماع آقایان، طراحی پارچه، طراحی کیف و کفش، طراحی زیورآلات ازجمله بخشهای رقابتی و ویترین ملی لباس، ویترین ملی زیورآلات و ویترین ملی کیف و کفش و همچنین بخش بینالملل ازجمله بخشهای غیر رقابتی این دوره از جشنواره است.
بخش بینالملل این دوره از جشنواره نیز در کنار سایر بخشها نیز به میزبانی بوستان گفتگو برگزار شده است که بالغ بر ۲۰ کشور برای حضور در جشنواره اعلام آمادگی کردند و درنهایت آثاری از ۹ کشور بنگلادش، افغانستان، اسلوونی، ترکیه، عراق، عمان، ایتالیا، هند و اندونزی به نمایش در آمده است.
نهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر ۲۴ بهمن ماه با حضور سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، علیاصغر کاراندیش معاون حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر کشور اندونزی در ایران، دبیران، هیئت داوران و ستاد اجرایی نهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر و جمعی از فعالان عرصه مد و لباس کشور فعالیت خود را در بوستان گفتگو آغاز به کار کرد و تا ۲۹فردا بهمن ماه در همین مکان میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.