شیراز-ایرنا- فرمانده سپاه فجر استان فارس با اشاره به در پیش بودن انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میاندوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات ضروری و مهم است و همه باید برای تحقق مشارکت حداکثری تلاش کنند.

سردار هاشم غیاثی دوشنبه در مراسم رونمایی از کتاب "راه این جاست" با بیان اینکه در گام دوم انقلاب اسلامی باید اتفاق های خوبی رقم بخورد، افزود: نخستین انتخابات در گام دوم انتخابات جمعه هفته جاری (دوم اسفند ۹۸)‌برگزار می شود و با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب که اساسی ترین مساله امروز ما را بحث انتخابات دانستند باید مردم را به حضور حداکثری در انتخابات ترغیب کنیم.
وی ادامه داد: مردم با هر نظر و اراده ای باید پای صندوق های رای حضور پیدا کنند تا این حضور حداکثری اتفاق بیفتد که این حضور هم ضامن امنیت کشور است و هم منجر به تشکیل یک مجلس قوی می شود.
فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: خروجی انتخابات مجلس شورای اسلامی باید به نحوی باشد که بتواند خلاء های موجود در حوزه های مختلف را شناسایی و در راستای تدابیر رهبر معظم انقلاب برای گام دوم انقلاب حرکت کند.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میاندوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه هفته جاری برگزار می شود.
در این آیین از کتاب "راه این جاست" نوشته مجتبی و مرتضی اشرافی که به تحلیل گفتمانی گام دوم ماندگاری انقلاب اسلامی پرداخته، رونمایی شد.

این کتاب با حمایت مادی و معنوی دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس و معاونت فرهنگی هنری سپاه فجر در قالب یک طرح پژوهشی در اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه به رشته تحریر درآمده و با شمارگان یک هزار نسخه در بهمن ۱۳۹۸ توسط انتشارات کتابنما به چاپ رسیده است.
«راه این جاست» با ترکیب 2 نظریه تحلیل انتقادی گفتمان، فرکلاف و تحلیل گفتمان لاکلاو و موفِه، چارچوب نظری مناسبی برای تحلیل جریان پیشرفت در جمهوری اسلامی ایران و تبیین گام دوم ماندگاری انقلاب اسلامی به دست داده است. 

نورمَن فِرکلاف(Norman Fairclough‏) زبان‌شناس وپژوهشگر بریتانیایی است. فرکلاف از بنیان‌گذاران تحلیل گفتمان انتقادی به‌شمار می‌رود. او نخستین کتابش را با عنوان زبان و قدرت در سال 1989 در همین زمینه نوشت.

ارنستو لاکلا و شانتال موفه نیز که 2 نظریه‌پرداز هستند در حوزه فلسفه سیاسی، مفاهیم میشل فوکو( فیلسوف، تاریخدان، باستان‌شناس اندیشه و متفکرمعاصرفرانسوی) را با دیدگاه‌­های دیگران درآمیختند و نظریه گفتمان خود را شکل دادند. آنها با تلفیق دیدگاه­‌هایمختلف، نظریه پساساخت گرایانه‌ای ارایهدادند که بر اساس آن همه پدیده­‌های اجتماعی تحت تاثیر فرآیندهایگفتمانی شکل می‌­گیرند. 

در قسمتی از کتاب "راه این جاست" آمده است: تحلیل گفتمان بر اساس برجسته‌سازی و حاشیه‌رانی با مشخصه‌های گام دوم از قبیل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تبیین شده تا مرزبندی و غیریت‌سازی میان گفتمان‌های موجود در نظم گفتمانی گام دوم در تبیین و تعریف ماندگاری انقلاب اسلامی، مشخص شود و محل‌های نزاع میان این گفتمان‌ها و دال‌های شناور شناسایی شوند.
نویسندگان کتاب «راه این جاست» در تألیف خود، گفتمان ماندگاری انقلاب اسلامی، بر مبنای منویات رهبر معظم انقلاب و با محوریت بیانیه گام دوم مطرح شده از سوی ایشان در بهمن‌ماه سال۱۳۹۷، را مورد بررسی و تحلیل قرار داده و راهکارهایی محتوایی و عملیاتی برای حرکت به سمت جلو و تحول و تعالی در پساچهل سالگی انقلاب اسلامی پیشنهاد داده‌اند.
کتاب «راه این جاست» به این پرسش پاسخ می‌دهدکه گفتمان اسلام سیاسی که منجر به گفتمان انقلاب اسلامی ایران شد، در مواجهه با گفتمان سکولار پهلوی چگونه می‌اندیشید و چگونه عمل می‌کرد؟ و این گفتمان در پساچهل سالگی انقلاب اسلامی برای گام دوم ماندگاری انقلاب اسلامی، چه راه حل گفتمانی و عملیاتی را برمی تابد.