تهران- ایرنا- مدیر اجرایی کمیسیون علم و فناوری برای توسعه پایدار در جنوب (کامسَتس؛ COMSATS) گفت: مقابله با چالش‌های اقتصادی – اجتماعی کشورهای در حال توسعه، فقط به واسطه دستیابی به همکاری در زمینه علوم و فناوری میسر است.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر «سید محمد جنید زیدی» در پیامی به سی‌ وسومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی که روز دوشنبه در آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان این جشنواره ارایه شد، اظهار داشت: دستاوردها و تلاش‌های انجام شده توسط دانشمندان در حوزه‌های مختلف علوم می بایست مورد تشویق و ترغیب قرار گیرند. جشنواره بین المللی خوارزمی، تلاش‌های ارزشمند محققان، نوآوران و متخصصانی را به رسمیت می‌شناسد که به واسطه راهکارهای علمی و فناوری منافع شگرفی را برای حل چالش های اقتصادی - اجتماعی ارایه می‌دهند.

وی بیان کرد: بسیار خرسندم که به برگزیدگان سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی برای مشارکت ارزشمندشان در زمینه های تخصصی تبریک می‌گویم. کمیسیون علم و فناوری برای توسعه پایدار در جنوب یک سازمان بین دولتی است که در سال ۱۹۹۴ تاسیس شده و دارای ۲۷ کشور عضو و شبکه‌ای متشکل از ۲۲ مرکز متعالی علوم و فناوری بین‌المللی است، این کمیسیون از حمایت و مشارکت تمامی مراکز متعالی عضو برای تلاش‌ها در راستای از بین بردن شکاف علمی و فناوری بین شمال و جنوب قدردانی می‌کند.

جنیدی زیدی ادامه داد: کمیسیون علم و فناوری برای توسعه پایدار در جنوب به سازمان‌های پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران به عنوان یکی از مراکز متعالی خود افتخار می‌کند، این دو سازمان تا کنون برنامه‌های ظرفیت سازی متعددی را با مشارکت یکدیگر در ایران برگزار کرده‌اند. سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران همچنین مدیریت کارگروه تحقیقاتی انرژی های تجدیدپذیر این کمیسیون را به عهده دارد، این کمیسیون به همکاری با این سازمان در ایران برای دستیابی به اهداف مشترک ادامه خواهد داد.

به گزارش ایرنا، جشنواره بین‌المللی خوارزمی همه ساله به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و به منظور شناسایی، معرفی و حمایت از مبتکران، فناوران و دانش پژوهان برجسته کشور در پژوهش‌های کاربردی، بنیادی، توسعه‌ای و نوآوری علمی برگزار می‌شود.

صبح امروز (دوشنبه) از ۱۵ طرح برگزیده سی و سومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی با حضور رییس جمهوری، وزیر علوم و معاون علمی رییس جمهور تجلیل شد. از میان ٣٢٨ طرح که امسال به دبیرخانه جشنواره ارایه شده است، ١٠ طرح داخلی و ۵ طرح خارجی به عنوان طرح برگزیده معرفی و تجلیل شدند.