به گزارش روز سه شنبه ایرنا، نشست شورای استان تهران با حضور مرتضی الویری رییس شورای عالی استانها، حسن خلیل آبادی رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران، نادر زینالی معاون توسعه مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران و روسای شورای ۱۵ شهرستان استان در سالن جلسات این نهاد برگزار شد.
رییس شورای استان تهران با بیان اینکه مردم تهران به عنوان یک گذرگاه و مرکز اداری می شناسند و آثار تاریخی، فرهنگی و گردشگری آن کمتر معرفی شده است خاطر نشان کرد: شهرستانهای استان دارای میراث ارزشمندی بوده که میتواند فرصتهای گردشگری خوبی را ایجاد کند، اما متاسفانه به دلیل عدم اطلاع مردم، گردشگری شهرستانهای اطراف پایتخت مغفول مانده است.
الهام فخاری تاکید کرد: سوای سرمایه تاریخی ماندگار استان تهران، جاذبه های طبیعی متنوعی در کویر تا کوهستان این استان وجود دارد که می توان با اطلاع رسانی بیشتر ظرفیت بکر آنها را برای عموم هویدا کرد.
وی بیان کرد: یکی از برنامه های ما در این نشست توجه به ظرفیت بوم گردی شهرستان های استان بود چراکه معتقدیم در شرایط سخت و خاص کشور وکاهش توان مردم به سفرهای دور، مطرح شدن این موضوع فرصت خاص برای رونق کسب و کار محلی خواهد شد.
رییس شورای استان تهران همچنین به راه اندازی دبیرخانه آیین نوروزی گردشگری شهرستانهای استان تاکید کرد و گفت: با همکاری شوراهای شهرستان ها به موضوع بوم گردی بیشتر توجه خواهیم داشت و بر این اساس باید کارگروه ویژهای را در این خصوص تشکیل دهیم.
به گفته وی با توجه به نزدیک شدن تعطیلات نوروزی هر چه سریع تر برنامهریزیهای لازم برای تشکیل این دبیرخانه را انجام دهیم.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران با بیان اینکه استان تهران از جاذبههای گردشگری متنوعی برخوردار است افزود: برخی از شهرستانهای استان تهران قدمتی چند هزار ساله داشته و حتی پیشینه تاریخی آنها از تهران بیشتر است که میتوان آنها را به عنوان شاه راه گردشگری بیشتر معرفی کرد.
مهرشاد کاظمی از رونمایی سامانه جامع گردشگری تهران تا قبل از نوروز خبرداد و گفت: رونمایی این سامانه از ۵ماه گذشته در دستور کار این ستاد قرار گرفت که در آن جاذبه ها، امکانات و مسیر های گردشگری معرفی شده است.