بر اساس آمارهای رسمی شاخص برخورداری مازندران از طرح جمع آوری فاضلاب شهری ۱۷ درصد معادل یک سوم میانگین ۵۱ درصدی کشور است.
مهدی رازجویان روز دوشنبه در آیین معارفه مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب مازندران در ساری افزود : با توجه به وجود شرایط آب و هوایی خاص ، بارندگی های مداوم و وجود آب های سطحی فراوان ، وجود جنگل ، دریا و منابع آب های زیر زمینی ، عدم جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن شرایط زیست محیطی استان را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
وی تمامی دستگاههای ذیربط را در وضعیت کنونی عقب ماندگی مازندران در اجرای طرح های فاضلاب شهری مقصر دانست و گفت : باید در جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری و صنعتی استان دقت کنیم و عملکردمان را در این بخش ارتقا بدهیم.
رازجویان با تاکید بر این نکته که تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی بانک های توسعه اسلامی در طرح فاضلاب استان مازندران باید هر چه سریع تر عملیاتی شود ، افزود : باید به داد وضعیت فاضلاب شهری ، صنعتی و روستایی مازندران رسید.
معاون استاندار مانزدران همچنین ادغام شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی در این استان را به فال نیک گرفت و گفت : با ادغام این ۲ شرکت ، هزینه های موازی کاری در استفاده از ایجاد خطوط انتقال و برخوداری از تاسیسات و تجهیزات کاهش می یابد.
وی افزود : فرسودگی شبکه انتقال آب و فاضلاب مازندران ، رانشی بودن و نوع جنس خاک در استان سبب شد است تا هدر رفت آب بالا بوده و هزینه های اجرای طرح ها نیز به شدت افزایش بیابد.
رازجویان گفت : شبکه توزیع و انتقال آب و فاضلاب مازندران باید به روز شود تا جلوی ضرر و هدرفت را بگیریم.
وی بر لزوم لایروبی چاههای آی مازندران برای افزایش کیفیت و فشار آب تاکید کرد و گفت : همچنان با بارندگی و جاری شدن سیلاب ، کدر شدن آب از چالش ها و نگرانی های جدی مردم استان بویژه در شهرهای گروه الف شامل بابل ، بابلسر ، محمود آباد و فریدونکنار است.
در این نشست مجید عبداللهی که پیش از این همزمان مدیریت آب و فاضلاب شهری و روستایی مازندرن را بر عهده داشت به عنوان مدیر جدید شرکت آب و فاضلاب استان معرفی شد.
وزارت نیرو در دولت دوازدهم با هدف ارتقای راندمان کار و سرعت بخشیدن به فعالیت های آب رسانی طرح ادغام شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی را به اجرا گذاشت.
عبدالهی هفته پیش در سفر وزیر نیرو به مازندران حکمش را از وی دریافت کرد.