معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان گفت: این رویداد اجتماعی در قالب طرح ملی کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در یک فضای دانشگاهی برگزار میشود.
عبدالله فروزانفر روز سهشنبه در گفتوگو با ایرنا، هدف از برگزاری این استارت آپ را شناسایی دانشجویان مستعد و خلاق برای کمک به کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه عنوان کرد.
وی ادامه داد: کاهش آسیبهای فضای مجازی، مسائل اجتماعی کودکان مانند کودکان کار و ازدواج اجباری، اعتیاد و چالشهای مواد مخدر در جامعه، آسیبهای روانشناختی مانند خشونت و نزاع، حقوق شهروندی و مسوولیت اجتماعی مهمترین مسائلی است که دانشجویان ایده های کارآفرینانه خود را برای حل آنها در این رویداد ارائه خواهند کرد.
به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان، "طلاق و مشکلات خانواده شامل آسیبهای فضای مجازی و طلاق، زنان خودسرپرست و طلاق، اعتیاد و طلاق، خشونت و طلاق و خیانت و طلاق را به عنوان "بخش ویژه" از محورهای این رویداد است.
فروزانفر آخرین مهلت ثبتنام را ۱۵ فروردینماه و زمان برگزاری این رویداد اجتماعی را به مدت ۲ روز از ۲۶ تا ۲۸ اعلام کرد.
به گفته فروزانفر، برگزیدگان این رویداد ضمن بهرهمندی از جوایز ارزنده میتوانند تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان از حمایت مالی پارک علم و فناوری در قالب وام بدون بهره نیز استفاده کنند.
اعطای گواهینامه به شرکتکنندگان، اهدای ۱۵۰ میلیون ریال جایزیه نقدی به ۳ تیم برتر و اهدای جایزه به ۱۰ ایده برتر از دیگر مزیتهای درنظرگرفته شده برای این رویداد اجتماعی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان اضافه کرد:علاقهمندان به شرکت در این رویداد اجتماعی به سایت Startup.hormozgan.ac.ir مراجعه کنند.