به نوشته این روزنامه، رای گروه مشترک FATF مبنی بر اینکه پاکستان از ۱۴ ماده برنامه کاری ۲۷ مادهای بهطور کامل پیروی کرد، نشان میدهد، این کشور در زمینه همه شروط تعیین شده پیشرفتهایی داشته است.
نشست این هفته FATF در پاریس در رابطه با دو احتمال،۱) خروج پاکستان از لیست خاکستری و قرار گرفتن در لیست سفید، ۲) تداوم درج نام این کشور در لیست خاکستری به مدت یک دوره سه یا شش ماهه، تصمیم میگیرد.
این روزنامه پاکستانی خاطر نشان کرد، گرچه هند درصدد درج نام پاکستان در لیست سیاه FATF است اما، با توجه به پیشرفتهای پاکستان در یک سال گذشته، امکان درج نام این کشور در فهرست سیاه وجود ندارد.
پاکستان در نشست گروه ویژه اقدام مالی به شرح موفقیتهایش در زمینه نظامی و تشکیلات غیرنظامی پرداخت و اکنون که موفق به کسب موفقیت در چهارده مورد فنی شده است، برای رهایی از لیست خاکستری به تلاشهای سیاسی و دیپلماتیک نیاز دارد.
به نوشته اینترنشنال نیوز، مقامات پاکستانی حاضر در پاریس در پاسخ به این سوال که رای FATF چه میتواند باشد، گفتند، همه چیز محرمانه است و تا پایان جلسه هیچ پاسخ رسمی داده نمیشود.
با این حال، مقامات عالیرتبه پاکستانی تایید کردند، گروه مشترک FATF در گزارشی که در اختیار نشست امروز در پاریس گذاشت، از پایبندی پاکستان به ۹ مورد جدید خبر داد. پیشتر اسلامآباد در پنج مورد به موفقیت دست یافته بود.
هیئت پاکستانی به ریاست "حماد اظهر"، وزیر امور اقتصادی این کشور برای شرکت در جلسه FATF(از ۱۶ تا ۲۱ فوریه/ ۲۷ بهمن تا ۲ اسفند) به پاریس سفر کرده است.
مجلس ملی پاکستان دی ماه امسال لایحهای را با هدف تحقق الزامات FATF تصویب کرد که میگویند اقدامی مهم در زمینه جلوگیری از قرار گرفتن پاکستان در لیست سیاه و خروج از لیست خاکستری FATF است.