اصفهان - ایرنا - دبیر پنجمین کنفرانس بین اللملی بازی های رایانه‌ای گفت: ساخت بازی‌های رایانه‌ای فرصت خوبی برای کسب درآمد پایدار با کمترین امکانات و نیروی انسانی است و در ترویج فرهنگ و توسعه فناوری‌های نوین نیز می‌تواند موثر باشد.

جواد راستی کارشناس، شامگاه چهارشنبه در حاشیه مراسم اختتامیه پنجمین کنفرانس بین‌المللی بازی‌های رایانه‌ای در گفت و گو با ایرنا افزود: از این رو این کنفرانس، صبح و عصر امروز با رویکرد بررسی فرصت‌ها و چالش‌های این حوزه توسط دانشگاه اصفهان برگزار شد.

وی اضافه کرد: با توجه به توسعه فناوری‌های نو در حوزه تولید بازی‌های رایانه‌ای، جایگاه این بازی‌ها در اقتصاد، فرهنگ و کسب و کارهای الکترونیکی مبتنی بر این فناوری باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

راستی  خاطرنشان کرد: این کنفرانس بین‌المللی از سال ۱۳۹۴ همه ساله در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود و از اهداف برگزاری آن آسیب‌شناسی و آینده‌پژوهشی در دنیای صنعت بازی‌های رایانه‌ای، بررسی فرصت‌ها و چالش‌ها، ارائه‌ پژوهش‌های مبتنی بر تحلیل و تولید محتوا در حوزه‌ این بازی‌ها و توسعه‌ بازی‌های جدّی در زمینه‌های آموزشی، درمانی و تبلیغی است.

وی ادامه داد: در این همایش در کنار ارائه مقالات در زمینه‌های مختلفی همچون  مهندسی کامپیوتر، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، هنر، حقوق، مدیریت اقتصاد، فقه، علوم سیاسی، روانپزشکی، توانبخشی و مهندسی پزشکی، سخنرانی‌های کلیدی و مهم، پنل‌ها و کارگاه‌های تخصصی حوزه‌های متنوع مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای نیز برگزار شد.

دبیر این کنفرانس و عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان، ترغیب برای سرمایه‌گذاری فنی و مالی در حوزه یاد شده را از دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس اعلام کرد و گفت: محورهای اصلی این نشست شامل تمام مسائل مرتبط با ابعاد فنی، هنری و اجتماعی بازی‌های رایانه‌ای است.

پنجمین کنفرانس بین‌المللی بازی‌های رایانه‌ای روز چهارشنبه ۳۰ بهمن در تالار فارابی مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

در این نشست سخنرانانی از دانشگاه‌های اصفهان،صنعتی اصفهان، شریف، علم و صنعت، کاشان، اوتاوا کانادا و کانتربوری زلاندنو شرکت داشتند.

دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان با ۳۱ سال سابقه تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ دانش آموخته داشته که ۲ هزار نفر از آنها در مقطع کارشناسی، ۵۰۰ نفر در کارشناسی ارشد و ۸۰ نفر در مقطع دکترا هستند.

این دانشکده ۳۰ عضو هیات علمی در چهار گروه سخت افزار، نرم‌افزار، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی دارد و خوشه پردازش سیگنال و اینترنت اشیاء(SPIOT.IR) این دانشکده با بیش از ۶۰ عضو از خوشه های فعال دانشگاه اصفهان است.

دانشگاه اصفهان به‌عنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیات علمی و یکی از دانشگاه های برتر کشور است