مهاباد- ایرنا- فرهنگیان مهابادی هم مانند سایر اقشار جامعه برای مشارکت گسترده در انتخابات پیش‌رو و انتخاب نامزد اصلح مصمم هستند تا بار دیگر فرهنگ انتخاباتی و بلوغ سیاسی خود را به نمایش بگذارند.

شمارش معکوس برای خلق حماسه‌ای دیگر در ایران اسلامی آغاز شده و فرهنگیان به عنوان قشر مهم و تاثیرگذار جامعه فردا بار دیگر نقش‌آفرینی خواهند بود زیرا آنان هم به سبب تعامل نزدیک با دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان و هم حضور فعالی که در هیات‌های اجرایی انتخابات دارند، از تاثیرگذاری بالایی در سطح جامعه برخوردار می‌باشند.

توجیه رای‌اولی‌ها برای مشارکت در انتخابات 

مدیر دبیرستان پسرانه امام خمینی(ره) مهاباد گفت: با توجه به اینکه تعدادی از دانش‌آموزان پایه‌های ۱۱ و ۱۲ این مدرسه امسال برای نخستین‌بار می‌توانند در انتخابات مشارکت کنند، در کلاس‌های توجیهی به منظور آشنایی آنان با پروسه انتخابات شرکت داشتند.

«رحیم آشناگر» افزود: علاوه بر این طی نشست‌هایی با حضور دانش‌آموزان مساله انتخابات و شرکت در این پروسه مورد بررسی قرار گرفت و جوانان مشتاق برای شرکت در انتخابات آگاهی‌ لازم برای انتخاب نامزد اصلح را کسب کردند.

انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی به دلیل مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی از حساسیت خاصی برخوردار است و حضور مردم می‌تواند فشارها و تحریم‌های دشمنان را کم‌رنگ کندوی اضافه کرد: انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی به دلیل مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی از حساسیت خاصی برخوردار است و حضور گسترده و پرشور مردم در این انتخابات می‌تواند فشارها و تحریم‌های دشمنان را کم‌رنگ کند.

وی با تاکید بر اینکه به همراه خانواده خود در این انتخابات شرکت می‌کند، همکاران فرهنگی خود را برای حضور گسترده در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دعوت کرد.

شناخت‌ها باید عمقی باشد نه سطحی

یکی دیگر از فرهنگیان مهاباد نیز گفت: شناخت‌ ما از نامزدها باید عمقی باشد و شناخت سطحی و بر اساس گفته‌های دیگران نمی‌تواند معیار خوبی برای انتخاب یک کاندیدای اصلح باشد.

کسانی که یک نامزد خاص را بر اساس شناختی عمقی انتخاب می‌کنند، پس از کسب آرا و رفتن به بهارستان نیز باید به صورت مطالبه‌گرانه، پیگیر رای خود باشند«سعد بدرنیا» افزود: کسانی که یک نامزد خاص را بر اساس شناختی عمقی انتخاب می‌کنند، پس از کسب آرا و رفتن به بهارستان نیز باید به صورت مطالبه‌گرانه، پیگیر نتیجه رای خود باشند.

وی اضافه کرد: اگر تمام اقشار مختلف مردم تلاش کنند که با شناخت عمقی و بر اساس برنامه و رزومه‌کاری، نامزد شایسته و لایقی را انتخاب کنند و این مساله در بین تمامی اقشار مختلف جامعه تعمیم پیدا کند، نامزدها نمی‌توانند تنها بر اساس حرف‌های عوام‌فریبانه رای بیاورند.

وی اظهار داشت: شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و قانونی است تا نماینده‌ای شایسته و لایق را برای کارهای قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون اساسی به مدت چهار سال انتخاب کند.

 پروسه انتخابات موضوع کلاس‌های درس‌ شد

دبیر مطالعات اجتماعی دبیرستان پسرانه امام خمینی(ره) مهاباد گفت: از مدتی قبل که به یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک می‌شدیم، در بسیاری از کلاس‌های درس پروسه انتخابات به موضوع کلاس درس تبدیل شده بود.

«بهزاد عارفی» افزود: شور و شعور جوانان برای شرکت در پروسه انتخابات بسیار زیاد است و در این مدت تمامی مسایل درس را به این پروسه ربط می‌دادند و به ویژه دانش‌آموزانی که امسال برای نخستین‌بار می‌توانستند رای بدهند، با حساسیت بیشتری این مساله را دنبال می‌کردند.

فرهنگیان نیز مانند سایر اقشار مردم جامعه در این انتخابات به دنبال انتخاب نامزدی هستند که دردهای مردم را بداند و آنها را احساس کند

وی اضافه کرد: فرهنگیان نیز مانند سایر اقشار مردم جامعه در این انتخابات به دنبال انتخاب نامزدی هستند که دردهای مردم را بداند و با تمام توان برای رفع آن وارد پروسه انتخابات شده باشد.

این معلم مهابادی نیز مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم در انتخابات را خواستار شد و اظهار داشت: حضور پرشور مردم می‌تواند ههجمه‌های دشمنان علیه ملت ایران را کاهش دهد.

چند نفر از فرهنگیان مهاباد نیز اعلام کردند که تاکنون از بین نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی کسی را انتخاب نکرده‌اند.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۷۰ هزار نفر در مهاباد واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد نیز ۱۷ هزار نفر در این دوره از انتخابات را رای‌اولی‌ها تشکیل می‌دهند. 

مهاباد دارای ۲ حوزه اصلی و فرعی انتخابات بوده که حوزه اصلی آن در مهاباد و حوزه فرعی در شهر خلیفان قرار دارد و ۱۲۰ شعبه اخذ رای شامل ۵۹ شعبه شهری و ۶۱ شعبه روستایی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تعیین شده‌است.

برای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در این شهرستان ۱۰ نفر برای تصاحب یک کرسی نمایندگی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.