یزد- ایرنا- فرماندار مهریز گفت: نمایندگان فرمانداری باید اصل بی‌طرفی، سلامت، اجرای قانون و حق الناس دانستن رأی مردم در برگزاری انتخاباتی باشکوه، سالم و قانونمند حداکثر تلاش خود را به کار گیرند.

رضا زارع زاده مهریزی روز پنجشنبه در جلسه توجیهی نمایندگان فرمانداری در انتخابات دوم اسفندماه‌جاری  افزود: انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ۲ رویداد بزرگ کشور  است.

وی برگزاری انتخابات با شکوه و حضور حداکثری مردم را از تاکیدات مقام معظم رهبری دانست و ادامه داد: برگزاری انتخابات سالم در گرو انتخاب نمایندگان با تجربه فرمانداری در شعبه‌های اخذ رأی است.

این مسوول با بیان اینکه نمایندگان فرماندار در انتخابات باید نقش محوری در شعبه های اخذ رأی داشته باشند تاکید کرد: حفاظت از رأی مردم به عنوان حق الناس از وظایف نمایندگان فرمانداری و عوامل اجرایی انتخابات است و آنها در شعبه های اخذ رأی باید اشراف کامل بر مسائل شعبه ها و افراد داشته باشند.

۵۶ شعبه اخذ رای ثابت و سیار در شهرستان مهریز برای جمع آوری آرای مردم  پیش‌بینی شد که از این تعداد ۳۰ شعبه در شهر مهریز و ۲۶ شعبه شامل ۱۱ شعبه ثابت و ۱۵ شعبه سیار در روستاها مستقر خواهد شد.   

مهریز به عنوان مرکز حوزه انتخابیه شهرستان های بافق، بهاباد، خاتم، ابرکوه و مهریز با مجموع حدود ۲۵۰ هزار نفر جمعیت  یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد. 

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفندماه جاری  برگزار می‌شود.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

 به گفته رییس ستاد انتخابات استانداری یزد برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۷۲۲ ‌هزار و ۵۵۷ نفر در استان واجد شرایط حق رای هستند که از این تعداد ۳۷۰ هزار و ۴۸۹ نفر مرد و ۳۵۲ هزار و ۶۸ نفر زن هستند .

احمد ترحمی آمار واجدان شرایط شرکت در انتخابات را در ابرکوه ، ۳۴ هزار و ۶۵۵ ‌نفر، بافق ، ۳۰ هزار و ۸۲۷ تن، بهاباد، ‌١٠ هزار و ۹۷۷ نفر، خاتم ، ۲۳ هزار و ۵۸۷ تن  و  مهریز را  ۳۳ هزار و ۱۴۹ نفر،‌ذکر کرد.

وی آمار رای اولی‌های استان  را ۳۹ ‌هزار و ۹۱۶ نفر ذکر کرد که از این تعداد ۲۰ هزار و ۴۱۹ نفر دختر و ۱۹ هزار و ۴۹۷ نفر پسر هستند.

 استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و از میان ۱۴۷ داوطلب مورد تایید شورای نگهبان در چهار حوزه انتخابیه چهار نفر به مجلس شورای اسلامی راه پیدا می کنند. 

در مجلس شورای اسلامی ۲۹۰ نماینده از ۳۱ استان کشور حضور دارند که چند نفر آنها نمایندگان اقلیت های دینی شناخته شده در قانون اساسی هستند .