تهران- ایرنا- رییس ستاد انتخابات استان تهران گفت که پرتاب یک فقره کوکتل مولوتف در روزهای گذشته آخرین تلاش دشمنان و معاندان نظام و انقلاب برای ناامن جلوه دادن تهران به منظور جلوگیری از مشارکت مردم بود.

شکرالله حسن بیگی روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: از زمان آغاز فرایند انتخاباتی دشمنان و معاندان ابتدا با پمپاژ یاس و ناامیدی توطئه‌های خود را دنبال کردند.

وی افزود: خطی که معاندین و ضد انقلاب خارج نشین از ماه‌ها پیش دنبال می‌کردند ناامید کردن مردم بود چون اگر مردم ناامید شوند، رای نمی‌دهند و در همین راستا، اخیرا به دنبال ایجاد ناامنی بودند و یک مورد شکستن شیشه اتوبوس و یک مورد پرتاب کوکتل مولوتف داشتیم.

حسن بیگی تصریح کرد: آنها می‌خواستند تهران را ناامن جلوه دهند اما پرتاب کوکتل مولوتف ناموفق بود. در این حادثه، کوکتل مولوتف ها منفجر نشد و اثر نکرد.

حسن بیگی اظهارداشت: به تازگی نیز با توجه به مشاهده بیماری و مرگ دو نفر در قم به خاطر کرونا ویروس، اکنون دشمنان از این موضوع برای شایعه پراکنی در خصوص آلوده بودن استمپ‌ها به این بیماری بهره برداری می‌کنند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران افزود: با موافقت شورای نگهبان و اعلام وزارت کشور استفاده از استمپ در شعب اخذ رای اختیاری است و علاوه بر آن در تمامی شعب مایع ضد عفونی کننده دست قرار داده شده است.

رییس ستاد انتخابات استان تهران تاکید کرد: با توجه به استفاده از دستگاه‌های احراز هویت، بر خلاف گذشته، استامپ زدن اهمیت چندانی در انتخابات ندارد.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از بامداد روز جمعه دوم اسفندماه آغاز شده است.

بنا به اعلام ستاد انتخابات استان تهران، شمار افراد واجد شرایط حق رای در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در این استان، ۹ میلیون و ۶۴۴ هزار و ۹۸۱ نفر است که تعداد ۲۰۰ هزار و ۱۹۸ نفر رای اولی هستند.  

در کل کشور ۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد، ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۷۶۶ نفر کسانی هستند که با رسیدن به سن ۱۸ سالگی برای اولین بار می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

۶ هزار و ۶۸۹ شعبه اخذ رای نیز در استان تهران برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره‌ای خبرگان رهبری پیش‌بینی شده که از این تعداد، ۶ هزار و ۱۱۲ شعبه شهری، ۵۷۷ شعبه روستایی و ۴۶۱ شعبه سیار اخذ رای است.

به گفته انوشیروان محسنی‌بندپی استاندار تهران، طی ۹۰ دقیقه نخست از آغاز فرایند رای گیری بیش از ۱۵۵هزار نفر در انتخابات شرکت کردند.