اصفهان- ایرنا - رییس شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران گفت: حضور ارامنه در انتخابات مجلس شورای اسلامی، پُرشور و یکپارچه است.

"واروژ میناسیان" روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ارامنه استان اصفهان حضور در انتخابات را وظیفه خود می‌دانند و با شور و شوق فراوان در انتخابات حضور فعال دارند و تاکنون هم تعدادی از آنها رای خود را به صندوق‌ها انداخته‌اند.

وی با بیان‌اینکه انتخابات برای ارامنه یک جشن محسوب می‌شود، افزود: ارامنه قبل از آغاز رای‌گیری در ستادها جمع می‌شوند و جشن کوچکی برپا می‌دارند.

میناسیان یادآور شد: چون ما کاندیدای خاص داریم و با رای خود، نماینده اصفهان و جنوب ایران مشخص می‌شود پس مشارکت خوبی هم در انتخابات داریم.

رییس شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران گفت: میزان مشارکت ارامنه در انتخابات بالای ۷۰ درصد است تا از این طریق نماینده این جامعه مشخص شود و او با حضور قوی خود در مجلس شورای اسلامی، نماینده‌ای شایسته برای ارامنه باشد.

میناسیان با اشاره به اینکه مشکلات جامعه ارامنه از طریق انتخاب نماینده آنها در مجلس پیگیری می‌شود، اظهار امیدواری کرد که این قشر با حضور فعال خود در صحنه انتخابات، روند خوبی را برای ارامنه و کل ایران رقم بزنند.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: با شرکت نکردن در انتخابات کاری پیش نمی‌رود لذا شورای خلیفه‌گری ارامنه همیشه بر ضرورت حضور در انتخابات تاکید داشته است.

رییس شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران اظهار داشت: حضور ارامنه همیشه بعد از انقلاب اسلامی در همه صحنه‌ها بخصوص انتخابات پرشور و گسترده بوده است.

وی تصریح کرد: نمایندگانی هم که ما تاکنون انتخاب کردیم فعالیت‌های خوبی در مجلس داشته‌اند، چون ارامنه همیشه یکپاچه و یکدست بوده‌اند.

حدود هفت هزار نفر از ارامنه کشور در استان اصفهان سکونت دارند.

پیشینه سکونت ارامنه مسیحی در اصفهان به دوره صفویه بازمی‌گردد.

ارامنه علاوه بر محله جلفای شهر اصفهان، در برخی روستاها و شهرستان‌های تابعه این استان نیز زندگی می‌کنند.

ارامنه دارای کلیساهای متعدد در گوشه و کنار استان اصفهان بوده و در انجام مناسک و برپایی آئین‌های مذهبی و اجتماعی خود آزاد هستند.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، صبح امروز همزمان با سراسر کشور در اصفهان آغاز شد. 

سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از جمله ۱۷۰ هزار و ۴۰۰ رای اولی، واجد شرایط رای دادن در استان اصفهان هستند.

نامزدهای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۵ حوزه انتخابیه استان از جمله حوزه اقلیت‌های مذهبی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

دست‌کم ۶۰ هزار نفر در امر برگزاری انتخابات این استان همکاری دارند.

۲ هزار و ۸۳۸ شعبه اخذ رای در استان اصفهان در نظر گرفته شده است.

حدود ۶۳۰ خبرنگار داخلی و همچنین ۲۴ خبرنگار خارجی در قالب هشت گروه در سطح استان اصفهان، این رویداد مهم را پوشش می‌دهند.