ارومیه- ایرنا- اگرچه در نگاه نخست انتخابات مجلس برای برخی‌ها جنبه محلی دارد اما از آنجا که قوانین خانه ملت بر کل کشور به صورت یکسان جاری است، دانشجویان غیربومی دانشگاه ارومیه هم طی روز جاری در کنار هم‌دانشگاهی‌های بومی خود در پای صندوق‌ رای نقش‌آفرین هستند.

امروز یکی از شعبه‌های اخذ رای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مسجد دانشگاه ارومیه مستقر است و برخی از دانشجویان این دانشگاه برای رای دادن در این مکان گردهم آمده‌اند تا بصیرت سیاسی این قشر فرهیخته را بار دیگر به نمایش بگذارند.

الهام زارعی، دانشجوی رشته مدیریت مالی با اشاره به اینکه وظیفه مجلس قانونگذاری است، بیان کرد: قوانین مصوب خانه ملت بر زندگی ما و نسل‌های آینده نیز تاثیرگذار می گذارد و نامزدهای اصلح‌ به مجلس راه یابند.

وی مشارکت حداکثری را ضامن سلامت انتخابات عنوان کرد و افزود: برخی‌ها شاید بگویند رای یک نفر موثر نیست اما اگر همین یک نفرها انتخاب‌های درستی داشته باشند، بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.
وی ادامه داد: در شرایطی که کشورمان با مشکلات اقتصادی گریبانگیر است، باید نامزدهای اصلح در سایه مشارکت حداکثری مردم به مجلس راه یابند تا وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد.

این دانشجوی دانشگاه ارومیه اظهار داشت: من تمام سعی خود را به کار بسته‌ام تا کاندیداها را بشناسم و به نامزدهای اصلح رای بدهم؛ به همین دلیل از افرادی که مورد وثوق و اعتمادم بودند پرس و جو کردم. 
مرضیه غفاری، دانشجو رشته علوم تربیتی هم معتقد است که ما اول باید مجلس و وظایف نمایندگان را بشناسیم و سپس طبق همان وظایف از آنان انتظار داشته باشیم.
وی افزود: وظایف نمایندگان کاملا مشخص است اما متاسفانه برخی از کاندیداها یک سری وعده‌های به مردم می‌دهند که این وعده‌ها عملی نمی‌شود و در حوزه اختیارات یک نماینده هم نیست.
این دانشجو تاکید کرد: نمایندگان باید سواد، علم و توانایی کافی داشته باشند تا بتوانند به درستی قوانین را تصویب کنند؛ به همین دلیل رای دادن ما به افراد اصلح، حداقل تلاشی است که می‌توانیم برای داشتن آینده‌ای بهتر داشته باشم. 
احمد رضایی، دانشجوی رشته اقتصاد نیز اظهار داشت: من به عنوان یک دانشجو اعتقاد دارم که ما خودمان باید برای سرنوشت کشورمان تصمیم بگیریم و آینده کشور ما در دست خودمان است؛ اینکه من بنشینم و انتظار داشته باشم که مشکلات کشورم رفع شود، به هیچ وجه قابل قبول نیست.
وی گفت: هرکسی در هرجایی باید از خودش شروع کند و وظیفه‌اش را به درستی انجام دهد تا وضعیت کشور هم بهتر شود؛ این حداقل کاری است که می‌توانیم انجام دهیم تا کشور اصلاح شود.
رضایی تصریح کرد: اگر ما اکنون از وضعیت اقتصادی کشورمان ناراضی هستیم باید برگردیم و در انتخاب‌های خودمان بازنگری کنیم چون این مسوولان را خود ما انتخاب کرده‌ایم.

حبیب گله‌بان، دانش‌آموخته رشته جامعه‌شناسی دانشگاه ارومیه نیز اعتقاد دارد یک دانشجو نباید در قبال آینده کشورش بی‌تفاوت باشد و رای دادن حداقل نقشی است که می‌تواند برای آینده کشورش ایفا کند.
وی ادامه داد: مردم نباید بر اساس تعصب قومی و نژادی رای بدهند بلکه انتخاب‌ها باید بر اساس شایستگی و صلاحیت فرد کاندیدا باشد؛ در سوی دیگر نیز نمایندگان باید به دنبال حق و حقوق مردم باشند و وقتی به مجلس می‌روند، مردم را فراموش نکنند.
مهدی هاشم‌لو، دانشجوی رشته مدیریت مالی هم انتظار خودش از نمایندگان مجلس را بیان کرد و افزود: آنان شعار ندهند و وقتی وارد مجلس می‌شوند، وعده‌هایشان را باید پیگیری کنند.
وی که از دانشجویان غیربومی دانشگاه ارومیه است، گفت: برای شناخت کاندیداها از دوستانم در شهر ارومیه کمک گرفتم تا انتخاب‌های درستی را داشته باشم.
زینب بابایی، دانشجو رشته اقتصاد کشاورزی نیز ذکر کرد: شرکت در انتخابات تکلیف شرعی ماست؛ انتخابات مظهر اقتدار کشور است و منافع ملی ما ایجاب می‌کند که همیشه در صحنه حاضر باشیم.
وی افزود: حضور پرشور ما مشت محکمی بر دهان دشمنان نظام است و ما با این حضور خود نشان می‌دهیم که پای آرمان‌های نظام ایستاده‌ایم و هیچکدام از آنها کوتاه نمی‌آییم.
رقیه ناظری، دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی هم که یک رای است، گفت: امروز به عنوان یک رای‌اولی حس خوبی داشتم و از اینکه هرچند کوچک اما می‌توانم در سرنوشت و آینده کشور خودم سهیم باشم، بسیار خرسندم.
وی از نمایندگانی که به مجلس راه می‌یابند انتظار دارد که وعده‌های سرخرمن به مردم ندهند، ابتدا دغدغه‌های مردم را خوب بشناسند و بعد آنها را پیگیری کنند؛ در مجلس قانون‌هایی را تصویب کنند که حامی مردم باشد.
به گزارش ایرنا فرآیند برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح امروز و همزمان با سراسر کشور در آذربایجان‌غربی آغاز شد و در مرحله نخست تا ساعت ۱۸ ادامه می‌یابد.