تهران- ایرنا- شور و نشاط انتخاباتی تنها به اطراف حوزه های رای گیری ختم نمی شود بلکه خیابان و گذرگاه های عمومی شهر تهران خالی از بحث روز محافل عمومی است.

مردم در مترو، اتوبوس و تاکسی ها از انتخابات می گویند؛ انتخاباتی که قرار است تکلیف کرسی های مجلس شورای اسلامی را مشخص کند.
حال بحث اصلی کارآمدی یا ناکارآمدی مجلس دهم و نمایندگان است که برخی از آسیب های رای دادن لیستی سخن به میان خواهند آورد. تحلیل محتوای سخنان قشرهای مختلف جامعه و برخی مشاهده‌های شعبه رای گیری حسینیه ارشاد نشان از آن دارد که نتیجه متفاوت از مجلس دهم است.
هر چند که تاکید بر روی رای دادن در ساعات اولیه است اما مردم همچنان منتظر دقایق پایانی هستند و با نزدیک شدن به عصر، صف در برخی از مناطق طولانی تر می شود.
منطقه نواب صفوی تهران یکی از پرتراکم ترین مناطق جمیعتی در خیابان های این منطقه است که نشانه هایی از شور انتخاباتی را می توان مشاهده کرد. هر چند که مشارکت به مانند دوره گذشته نیست اما هستند کسانی که برای رسیدن به صندوق رای بی تابند.
آنچه که بیش از پیش در حوزه ها به چشم می خورد و از صبح امروز شاهد آن بودم حضور با نمادهای انقلاب و تمثال مبارک شهدا است. گویا اقشار مختلف در این زمینه احساس خطر کردند و دنبال آن هستند که جریانی نزدیک به شعارهای انقلابی را به مجلس بفرستند.
رجز خوانی برای دونالدترامپ رییس جمهوری امریکا توسط مردم دیده می شود و آنان یکصدا می گویند فارغ از مشکلات برای حمایت از انقلاب و رهبری آمدند.
طیف های مختلفی که حضور دارند اما فراوانی اقشار میانسال بیشتر از رای اولی و جوانان است. این شیوه از مشارکت نشان می دهد که نتیجه انتخابات متفاوت از اصلاح گری است. 
در برخی از مناطق و شعبه های رای گیری درگیری لفظی بین طرفداران ایجاد می شود اما کوتاه است و مجادله به نظر نمی رسد. با وجود آنکه رای را به صندوق انداختم همچنان در داخل شعبه اخذ رای می مانم تا نظاره گر کنش سیاسی مردم باشم.
برخی از شرکت کنندگان دوست دارند تا خود را به خبرنگاران برسانند و بگویند آمدیم برای انقلاب و ایران رای بدهیم. آنان هیجانی حرف می زنند و از انقلاب و ارزش ها می گویند برخی از خانواده شهدا هستند و می گویند آمدند تا راه شهدا ادامه دهند. به نظر می رسد به همان میزانی که مشارکت نسب به دور گذشته پایین است نتیجه هم متفاوت باشد.

براساس آخرین آمار توسط وزیر کشور تا ساعت ۱۲ میزان مشارکت بیش از ۷ میلیون نفر بوده است که این میزان مشارکت برابر با انتخابات دوره قبل مجلس شورای اسلامی است.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میان‌ دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان از ساعت ۸ صبح امروز -جمعه - دوم اسفند در ۲۰۸ حوزه انتخابیه - ۶ هزار و ۱۱۲ شعبه شهری، ۵۷۷ شعبه روستایی و ۴۶۱ شعبه سیار اخذ رای- برای تعیین ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی  و تعیین۷ نماینده مجلس خبرگان رهبری در ۵ حوزه انتخابیه تهران، خراسان شمالی، خراسان رضوی، فارس و قم برگزار می‌شود.
در این دوره از انتخابات ۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر واجد شرایط رای دادن و ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۷۶۶ نفر رای اولی هستند.