تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۹

تهران- ایرنا- یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و میاندوره ای پنجمین مجلس خبرگان رهبری یک انتخاب و دو نگاه از دیدگاه های نسل انقلاب و امروز است که مشارکت سیاسی و اجتماعی را جشن گرفتند.

امروز نسل انقلاب و نسل سوم همدوش یکدیگر در صف های طولانی رای گیری انتخابات قرار گرفتند تا در این جشن ملی حضور پیدا کنند. نسل انقلاب فارغ از جناح های سیاسی و حزبی با تفاوت های دیدگاهی که با نسل سوم و جوان دارد، برای حفظ آرمان های انقلاب اسلامی، حفظ خون شهدا و تبعیت از ولی فقیه و نسل سوم با خواسته هایی از نمایندگان مردم آمده اند تا مهر حضور را به شناسنامه های خود بزنند.

 دغدغه پدربزرگ ها و پدران این مملکت حرکت نمایندگان مردم در مسیری که رهبر معظم انقلاب اسلامی ترسیم کرده است و پاسداشت خون شهدایی است که برای مرز  و بوم این سرزمین از خونشان مایه گذاشته اند.

خواسته نسل جوانان ایجاد امکانات معیشتی و رفاهی، اشتغال، حضور زنان و بخصوص نسل جوان در عرصه های مختلف ملی و بین المللی است.

مردی ۵۵ ساله که در حال نوشتن اسامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در برگه انتخاباتی بود به خبرنگار ایرنا گفت: برای حفظ این انقلاب خون های بسیاری داده شده است و ما نیز استمرار دهنده آن خواهیم بود و تا پای جانمان از این انقلاب دفاع خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین برای تاکیدهایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای حضور پرشور مردم در این دوره از انتخابات داشته اند شرکت کرده ام.

وی بیان داشت: سردار قاسم سلیمانی که یکی از آرمان های اصلی این نظام بود خونشان را فدای این نظام کردند ما نیز به حرمت خون ایشان در این صحنه حضور پیدا کردیم تا به یاوه گویی غربی ها پاسخ دهیم.

مرد دیگری که خود را ۶۳ ساله معرفی کرد، به خبرنگار ایرنا گفت: در تمام انتخاباتی که از اول انقلاب تاکنون برگزار شده است خودم به همراه خانواده ام شرکت کرده ام و در جبهه های حق و باطل حضور داشته ام.

وی ادامه داد: از جوانان و همه آحاد جامعه درخواست دارم که به این ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص انتخابات پرشور لبیک بگویند و با انتخاب فرد اصلح و با تقوا به کشور و انقلاب خدمت کنند.

خانمی میانسال که خود را از خانواده های معظم شهدا معرفی می کرد به خبرنگار ایرنا گفت: فرزندم و تمام شهدای این سرزمین برای حفظ امنیت و آسایش مردم این مملکت خونشان را هزینه کردند که نمونه بارز آن سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی است.

وی که ۵۸ سال سن داشت، اضافه کرد: امروز بر اساس وظیفه شرعی و دینی به پای صندوق های رای آمده ام و توصیه من به نمایندگان به عنوان عضو کوچکی از خانواده های شهدا، این است که در تصمیم گیری ها و سیاست گذاری ها در مجلس شورای اسلامی به تمام جوانب بیاندیشند و با حفظ حرمت خون شهدا، مسیر درستی را انتخاب کنند.

این خانم مسن تاکید کرد: نمایندگان به شعار و وعده هایی که قبل از انتخابات داده اند جامعه عمل بپوشانند و به پاس صداقت مردم که با تمام این سختی ها در همه صحنه ها حضور پیدا کردند، در تصمیم گیری ها منافع عمومی را در نظر بگیرند.

پسری ۱۹ ساله به عنوان رای اولی که با دوستش در این دوره از انتخابات شرکت کرده بود به خبرنگار ایرنا گفت: از این که امسال موفق به رای دادن شدم خیلی خوشحال هستم برای اولین بار است که مشارکت اجتماعی و سیاسی را تجربه می کنم.

وی ادامه داد: من و دوستان از چند روز گذشته با سنجش سوابق نامزدها سعی کردیم تا فردی را انتخاب کنیم که قدرت تصمیم گیری و تاثیرگذاری را داشته باشد و در مجلس مطالبه های قشر جوان را پیگیری کند.

خواسته های این جوان از نمایندگان آینده تهران در مجلس شورای اسلامی، فراهم سازی زمینه اشتغال، توجه به شرکت های دانش بنیان، کارهای نوین، حمایت از ایده های جدید نخبگان در زمینه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در فضای مجازی و استفاده از توان جوانان در  شغل ها مدیریتی و اجرایی بود.

 دختری ۲۳ ساله که خود را دانشجوی رشته مدیریت معرفی می کرد به خبرنگار ایرنا گفت: نمایندگان ما باید در مجلس شورای اسلامی به دنبال اصلاح و بازنگری بعضی از قوانین و مقررات باشند تا تسهیل در حوزه های مختلف اقتصادی و تولیدی را در کشورمان فراهم سازد.

وی ابراز داشت: امروز نسل جوان نیاز به حمایت مسئولان دارند نه اینکه شاهد سنگ اندازی های بعضی ها در مسیر تولید و توسعه اقتصاد این کشور باشد.

پسری که خود را ۲۶ ساله معرفی می کرد به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درخواست دارم تا در مورد اشتغال و مسکن جوانان که امروز مهمترین دغدغه نسل ماست توجه ویژه ای داشته باشند.

وی افزود: بسیاری از جوانان هم سن و سالان من مشکل اقتصادی دارند از این رو نمی توانند به مسائلی از جمله تشکیل خانواده و برنامه ریزی برای آینده فکر کنند از این رو باید نمایندگان به عنوان نماینده مردم در مجلس مطالبه گر باشند و در رفتار و گفتار صداقت و شجاعت عمل داشته باشند.

وی تاکید کرد: نمایندگان به طور اخص قوانینی برای به استفاده و به کارگیری از جوانان و زنان در سمت های مدیریتی تصویب کنند و نیازهای این قشر را مورد توجه قرار دهند.

دختری ۳۰ ساله در گفت و گو به خبرنگار ایرنا گفت: نمایندگان باید با قاطعیت در مجلس حضور پیدا کنند و عملکرد وزرا در مورد بررسی قرار دهند و در صورتی که نیاز باشد آنها را استیضاح کنند و با قدرت بیشتر به مسائل این کشور بپردازند.

وی تصریح کرد: نمایندگان مسائل حزبی و سیاسی را در مجلس کنار بگذارند و به مسائل مردم و دغدغه های آنان توجه کنند، نمایندگان باید در بین مردم حضور پیدا کنند و از نزدیک مشکلات و دغدغه های آنان را رصد کنند.

این نسل جوان، تصریح کرد: با اینکه ما نسل جوان مشکلات معیشتی و اقتصادی بسیاری داریم ولی امروز آمده ایم تا نشان دهیم هنوز هم از انتخاب نمایندگان کارآمد ناامید نیستیم.

اینها بخشی از خواسته های هر دو نسل است که با اینکه تفاوت در دیدگاه ها وجود دارد اما هر دو نسل آمده اند تا با انتخابشان نمایندگانی را راهی بهارستان کنند که مطالبه گر درخواست های آنان باشد.