تهران - ایرنا - شبکه خبری فرانس ۲۴ که بطور گسترده یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ایران را پوشش داد، در گزارش‌های خود گفت بسیاری از رای دهندگان مشارکت در انتخابات را وظیفه شرعی، ملی و مدنی خود می‌دانند.

رومئو لانگلوا، خبرنگار این شبکه خبری فرانسه در تهران که در حوزه های رای گیری در تهران حضور یافته بود، از دریچه دوبین این شبکه، حضور ایرانیان پای صندوق های رای را به رغم فشارهای خارجی و مشکلات داخلی،  به تصویر کشید.

این شبکه فرانسوی که از چند هفته قبل، لانگلوا از خبرنگاران باتجربه خود را برای پوشش خبری انتخابات روز گذشته به ایران فرستاده بود، با برگزاری میزگردهای مختلف با حضور کارشناسان فرانسوی، ارائه آمار و ارقام مربوط به مجلس شورای اسلامی و پخش ویدئوهای پی در پی در شبکه های اجتماعی، به انعکاس خبری و تحلیل این انتخابات پرداخت.

خبرنگار فرانس ۲۴ با حضور در چند شعبه اخذ رای در تهران، جزئیات مکانیسم رای گیری در ایران را تشریح کرد.

این رسانه با پخش صحنه هایی از رای دهندگان ایرانی که ضمن شرکت در انتخابات، به تمجید از شهید سردار  قاسم سلیمانی می پرداختند و مردمی که با نشان دادن شناسنامه های ممهور شده به مهر انتخابات، حضور در پای صندوق های را برای خود افتخار می دانستند، اذعان کرد که بسیاری از ایرانی ها مشارکت در انتخابات را یک وظیفه شرعی، ملی و مدنی قلمداد می کنند.

فرانس ۲۴ همچنین به این مطلب اشاره کرد که بسیاری از ایرانی ها شرکت در انتخابات را بر اساس توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی، وظیفه ای شرعی برای خود می دانند.

لانگلوا که در نمایی با پس زمینه ای از یک تصویر بزرگ از سردار شهید قاسم سلیمانی با مخاطبان فرانس ۲۴ سخن می گفت، همچنین به نقل از برخی کاندیداهای اصلاح طلب، اقدامات ضدایرانی و خصومت آمیز دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را مانعی در راه برقراری روابط عادی بین ایران و آمریکا کشورها در فضای بعد از برجام دانست.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میان‌ دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان از ساعت ۸ صبح امروز -جمعه - دوم اسفند در ۲۰۸ حوزه انتخابیه - ۶ هزار و ۱۱۲ شعبه شهری، ۵۷۷ شعبه روستایی و ۴۶۱ شعبه سیار اخذ رای- برای تعیین ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی  و تعیین۷ نماینده مجلس خبرگان رهبری در ۵ حوزه انتخابیه تهران، خراسان شمالی، خراسان رضوی، فارس و قم برگزار شد.
در این دوره از انتخابات ۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر واجد شرایط رای دادن و ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۷۶۶ نفر رای اولی بودند.