پس از کنارهگیری رضا عنایتی از تیم قشقایی به عنوان سرمربی تیم ، مهدی فروردین که سال ها بر روی نیمکت تیم قشقایی نشسته بود به عنوان جایگزین عنایتی انتخاب شد.
پس از شکلگیری تیم قشقایی شیراز چندین مربی با این تیم کار کردند و بنا به دلایلی هر کدام از آنها عطای کار را بر لقایش بخشیدند و هر بار نیز مهدی فروردین که در کادر مربیگری این تیم فعالیت داشت، به عنوان جایگزین انتخاب شد.
پس از اینکه مهدی فروردین کارش را برای چندمین بار به عنوان سرمربی شروع کرد اما در آستانه نیم فصل دوم لیگ دسته یک فوتبال در فصل ۹۸در کمال ناباوری استعفا کرد و کسی نمی دانست این مربی با اخلاق و تحصیلکرده چه منظوری دارد چرا که تیمش روزهای خوبی را سپری میکرد.
او این بار با اعلام اینکه ارادهای برای حل مشکلات از سوی دست اندرکاران تیم قشقایی وجود ندارد از سمت خود استعفا کرده بود.
اما پس از چند صباحی مشخص شد که فروردین برای حضور در مجلس شورای اسلامی از تیم محبوبش جدا شده است و قصد نشستن بر روی کرسی مجلس را دارد.
وی با کاندیدا شدن از زادگاهش در شهر فیروزآباد خود را بر سر زبان ها انداخت و با توجه به شهرتی که از فوتبال کسب کرده بود خود را به عنوان کاندیدا مطرح تا این بار شاهد حضور یک فوتبالی برای کسب نمایندگی در مجلس باشیم.
سرانجام دوم اسفندماه و روز انتخابات فرا رسید، زمانی که شمارش آرا در منطقه فیروزآباد و قیرو کارزین شروع شد حکایت از پیروزی این مربی با اخلاق فوتبال می داد.
پس از پایان شمارش آرا از حوزه انتخابیه فیروزآباد و قیر و کارزین، محمد مهدی فروردین با کسب ۲۹ هزارو ۶۶۱ رای از کل آرا اخذ شده ( ۹۲ هزارو ۸۸۶ رای) از این منطقه به مجلس یازدهم راه یافت تا فوتبال فارس برای نخستین بار صاحب یک نماینده در مجلس شود تا ثابت گردد که فوتبالی ها هم می توانند در سیاست شرکت کنند.
با رفتن مهدی فروردین به مجلس یازدهم به نظر می رسد حال و هوای فوتبال فارس که چند سالی است ابری است دوباره آفتابی خواهد شد و فعالان ورزش استان انتظار دارند که این چهره بتواند از حق فوتبال استان دفاع کند.
حضور این چهره فوتبالی به مجلس معلوم شد که ورزشی ها هم می توانند در سیاست ورود کنند و به یاد حرف های ناصر خان حجازی فقید افتادیم که زمانی که برای پست ریاست جمهوری ثبت نام کرد و رد شد، اعلام کرد چگونه است که سیاسیون می توانند در ورزش حضور پیدا کنند اما ورزشی ها نمی توانند که این امر محقق شد و مهدی فروردین، باری دیگر این تابو را شکست و روانه مجلس یازدهم شد.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با نخستین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه دوم اسفندماه در ۱۵ حوزه انتخابیه فارس برگزار شد.
بنا بر اعلام رییس ستاد انتخابات فارس، حدود سه میلیون و پانصد هزار نفر از مردم استان واجد شرایط شرکت در انتخابات بودند که در نهایت، ۴۲.۹۹ درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت کردند؛ بیشترین مشارکت مربوط به حوزه انتخابیه ممسنی و رستم با ۷۶.۹۶ درصد و کمترین مشارکت مربوط به حوزه انتخابیه شیراز و زرقان با ۲۵.۲۴ درصد بود.
سید احمد احمدی زاده افزود: در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۹۲۴ نفر نام نویسی کردند و ۱۰ داوطلب نیز از سایر استانها حوزه انتخابیه خود را به فارس منتقل کرد و تعداد داوطلبان به ۹۳۴ نفر رسید.
رییس ستاد انتخابات فارس گفت: ۳۶۶ نفر در آخرین مرحله رسیدگی به صلاحیت داوطلبان از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند، ۲۱۶ نفر نیز از ابتدای روند ثبت نام تا روز انتخابات از عرصه رقابت انتخاباتی انصراف دادند.
احمدیزاده افزود: در نهایت ۲۱۴ نفر برای ۱۸ کرسی انتخابات مجلس شورای اسلامی با یکدیگر رقابت کردند که نتایج حوزههای انتخابیه مشخص شده و باید به تایید شورای نگهبان برسد و پس از تایید اعتبارنامه آنان، به عنوان نماینده مردم ایفای نقش میکنند.
نتایج انتخابات مجلس یازدهم پس از تایید نهایی توسط شورای نگهبان رسمیت می یابد.