تهران- ایرنا- دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از مجلس شورای اسلامی آینده خواست ضمن اصلاح قوانین مربوط به کارگر و کارفرما در قوانین بنگاه های تولیدی نیز تجدیدنظر کنند.

به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام حمید شهریاری روز یکشنبه در نشست شورای معاونان این مجمع با انتقاد از اینکه برای راه اندازی یک واحد تولیدی به مجوزهای بیشماری نیاز است، اظهار داشت: مجلس آینده قوانین راه اندازی بنگاه های تولید را اصلاح کند، همچنین قوانین مربوط به کارگر و کارفرما را که یکی از گره های اصلی حوزه کار در کشور است، اصلاح شود.

 مردم بعد از انتخابات از منتخبان خود توقع دارند پای کار بیایند و مشکلات را ببینند و به درد مردم رسیدگی کنند.

شهریاری افزود: امروز مردم ما از منتخبان خود مطالبه دارند که خدمتگزارشان باشند و این موضوع نشان دهنده رشد سیاسی است که مردم ما به آن رسیده اند و معتقدند کسی که بر کرسی مجلس می نشیند باید خدمتگزار ملتش باشد در حالی که ما این رشد سیاسی را در بسیاری از کشورهای منطقه نمی بینیم و آمریکا از همین مسئله ناراحت است و تلاش می کند تا مردم در انتخابات حضور پیدا نکنند.

وی به برگزیدگان ملت توصیه کرد اگر کارآمدی نداشته نباشد مردم کنارشان می زنند و یک عده دیگر را انتخاب می کنند و کارگزاران باید دقت کنند که صندلی هایشان موقتی است و به مردم خدمت کنند و اگر نتوانند این خدمتگزاری را انجام دهند به طور طبیعی مردم افراد دیگری را انتخاب می کنند.

وی افزود: امیدواریم انتخاب مردم انسجامی را در حوزه کارگزاری ایجاد کند که این انسجام منجر به یکپارچگی در کشور شود و این یکپارچگی منجر به بهبود اقتصاد در داخل کشور و توسعه مرزهای انقلاب اسلامی در خارج کشور گردد. مردم با حضور خود در پای صندوق های رأی یک بار دیگر نشان دادند که پای انقلاب و آرمان های انقلاب اسلامی ایستاده اند.

وی یکی از ویژگی های نظام جمهوری اسلامی را جمهوریت نظام مبتنی بر رأی مردم دانست و افزود: مردم از ابتدای انقلاب تاکنون در ۳۷ انتخابات شرکت کردند و این تیری بر چشم دشمنان ماست . نظام ما نظامی است که در آن مردم حاکمان خودشان را تعیین می کنند در حالیکه در نظام های بسیاری از کشورهای منطقه مشاهده می کنیم که پادشاهان و امیران مسلط بر سرنوشت مردم هستند و برای مردم حقی قائل نیستند.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میان‌ دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان در ۲۰۸ حوزه انتخابیه؛ ۶ هزار و ۱۱۲ شعبه شهری، ۵۷۷ شعبه روستایی و ۴۶۱ شعبه سیار اخذ رای برای تعیین ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی و تعیین ۷ نماینده مجلس خبرگان رهبری در ۵ حوزه انتخابیه تهران، خراسان شمالی، خراسان رضوی، فارس و قم جمعه (دوم اسفند) برگزار شد. در این دوره از انتخابات ۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر واجد شرایط رای دادن و ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۷۶۶ نفر رای اولی بودند.