به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حسین صابری قائم مقام ریاست پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اظهارکرد: هدف اصلی از تاسیس این پارک بزرگ فناوری در شمال شرق تهران، بیش از هر چیز تجاریسازی فناوری و کمک سرمایه گذاران برای ورود به کسب و کارهای دانش بنیان و فناور بوده است.
وی بیان کرد: هم اکنون فاز اول پارک فناوری پردیس (پردیس نوآوری) به بهرهبرداری رسیده است و فاز دوم (پردیس دانش) قطعاتش به متقاضیان واگذار شده و از سال آینده نیز به بهرهبرداری میرسد.
صابری اظهارکرد: این مجموعه بزرگ که از سال ۸۴ فعالیت خودش را با استقرار اولین شرکت آغاز کرد، اکنون میزبان بیش از ۲۰۰ شرکت فعال در حوزه مختلف فناوری است. در حال حاضر حدود ۴۵۰۰ نفر در مجموعه شرکتهای مستقر در پارک فناوری پردیس اشتغال دارند، زیست بوم شکل گرفته در درون این مجموعه حاصل کنار هم قرار گرفتن افراد خلاق، شرکتهای نوپا، شرکتهای سرمایهگذار و شرکتهای دانشبنیانی است که غالباً از نیروهای جوان تشکیل شدهاند، فراهم آوردن مزیتهای قانونی، بخش دیگری از جذابیتهای این مجموعه است که به نوبه خود باعث توسعه کسب و کارهای نوین خواهد شد.
واگذاری اراضی در فاز سوم (پردیس کارآفرینی)
وی افزود: درحال حاضر، پارک فناوری پردیس برای واگذاری اراضی فاز سوم خود، موسوم به پردیس کار آفرینی با وسعت ۲۱ هکتار، اعلام فراخوان کرده است. در این فراخوان تعدادی از قطعات این فاز واگذار خواهد شد، مساحت این قطعات بر اساس نیاز متقاضیان بین ۵۵۰ تا ۲۵۰۰ مترمربع است.
وی همچنین در خصوص اولویت واگذاری این اراضی توضیح داد: ما به دنبال جذب شرکتهای با ظرفیت رشد بالا چه از لحاظ دانش و فناوری و چه ظرفیت سودآوری اقتصادی هستیم. در این فراخوان حوزههایی مانند تجهیزات پزشکی پیشرفته، فناوری اطلاعات و ارتباطات، الکترونیک، کنترل و ابزار دقیق و خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، در اولویت واگذاری خواهند بود.
بر اساس این فراخوان، متقاضیان میتوانند با مراجعه به وبگاه پارک فناوری پردیس به نشانی techpark.ir تا ۱۵ اسفند درخواست خود را ثبت کنند.