«حسین مدرس خیابانی» روز سهشنبه در نشست هماهنگی طرح نظارت و بازرسی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان افزود: برنامه های تنظیم بازار از دی ماه آغاز شده و در سه بخش تامین، توزیع و کنترل و نظارت نیز برنامهریزی های مختلفی انجام شده است.
وی با بیان اینکه از نظر تولید کالاهای مورد نیاز شب عید و تامین و تدارک کالاها، در سطح قابل قبولی قرار داریم، افزود: در حال حاضر، یکی از مسائل و مشکلات دپو و رسوب بیش از حد کالاهای اساسی در بنادر جنوبی و شمالی کشور است که در این زمینه، دفتر معاون اقتصادی رئیس جمهوری امروز جلسهای در رابطه با رسوب کالا برگزار خواهد کرد.
قائم مقام وزیر صنعت با اشاره به خرید مضاعف مردم به دلیل نگرانی از ویروس کرنا، گفت: بخشی از این نگرانی باعث هجوم مردم به فروشگاهها شده و ممکن است کالاهای غیر قابل نگهداری، فاسدشدنی و مواد غذایی را بیش از اندازه تهیه کنند و تاریخ مصرف آنها بگذرد.
وی تصریح کرد: به اصناف، فروشگاههای زنجیرهای، میادین میوه و تره بار و واحدهای صنفی ابلاغ کرده ایم که بدون محدودیت کالا توزیع کنند و مردم بدانند که در فروشگاههای زنجیرهای می توانند به حد نیاز خود و به وفور کالا را خریداری کنند.
فضای مجازی به نگرانی مردم دامن میزند
مدرس خیابانی با بیان اینکه کالاهایی که برای برگزاری نمایشگاههای بهاره تدارک دیده شده بود به مرور توزیع می شود، ادامه داد: تدارک خوبی برای نمایشگاههای بهاره دیده شده بود که به دلیل تجمعات ناشی از آن، وزارت بهداشت اجرای آن را ملغی اعلام کرد.
وی توضیح داد: کالاهای تدارک دیده شده برای توزیع در این نمایشگاهها به میادین میوه و تره بار و فروشگاههای زنجیرهای تزریق خواهد شد، این در حالی است که همواره در ایام اسفندماه، بیشتر از عرضههای معمول کالا تزریق میکردیم.
این مقام مسوول با بیان اینکه بخشی از نگرانی مردم برای مقابله با ویروس کرونا و کنترل و مدیریتی که باید در این حوزه صورت گیرد، کاملا طبیعی است پیشبینی کرد که رفتارهای هیجانی حداکثر تا دو هفته آینده همراه بازار باشد.
قائم مقام وزیر صنعت با تاکید بر اینکه باید بازار آرامی را به مردم تحویل دهیم، افزود: بخش عمدهای از نگرانی و رفتار غیرطبیعی که در خرید داریم، از جنس نگرانیهای ناشی از اطلاعرسانی فضای مجازی است.
وی تاکید کرد: جای نگرانی نیست؛ در قرارگاهی که شیوع ویروس کرونا را کنترل می کند، دولت مسلط است.