انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیر (عضو دفتر تحکیم وحدت) امروز - چهارشنبه -در نامهای خطاب به احمدرضا معتمدی رییس این دانشگاه، تاکید کردند: چهار روز از تعطیلی موقت دانشگاههای کشور که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تایید شده، میگذرد. این در حالی است که کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز به تعطیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تا بعد از تعطیلات نوروز ۹۹ به دلیل نگرانیهایی که درباره آلوده شدن فضای دانشگاه به ویروس کرونا وجود دارد، تاکید کرده است.
در ادامه این نامه انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر با طرح این درخواست که کلاس های آموزشی به صورت الکترونیکی برگزار شود، افزود: برگزاری کلاس ها به صورت الکترونیکی و غیرحضوری مهم ترین اصل در زمان فعلی برای مبارزه با شیوع کرونا ویروس است اما اگر قرار است کلاسها به صورت حضوری برگزار شود، تقاضا میشود موارد درخواستی ابلاغ و پیگیری شود.
حضور تیمهای پزشکی در صحن دانشگاه برای انجام آزمایشات اولیه کرونا با اولویت دانشجویان خوابگاهی و شهرستانی، توزیع دستکش و ماسک های N۹۵ میان دانشجویان، استفاده از قاشق و چنگال های یکبار مصرف در سلف دانشگاه و انجام آزمایشات لازم برای کارکنان سلف از جمله درخواست انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر است.
انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر همچنین خواستار قراردادن مایع ضدعفونی کننده در دسترس دانشجویان، اساتید و کارکنان، ابلاغ مصوبه لحاظ نشدن غیبت دانشجویان دارای علائم اولیه کرونا برای جلوگیری از به خطر افتادن جان دیگر دانشجویان، نصب و قراردهی توضیحات بهداشتی و فعال سازی کانال های روابط عمومی برای ایجاد آگاهی حداکثری در سطح این دانشگاه شد.
درخواست دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی برای برگزاری الکترونیکی کلاسها
دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخش هم با ارسال نامهای به امیرمسعود عرب لو دریچه رییس این دانشگاه خواستار استفاده از آموزش الکترونیک تا پایان تعطیلات نوروز ۹۹ شدند.
در نامه این دانشجویان به رییس این دانشگاه آمده است: پیامدهای این تعطیلیها سبب به تعویق افتادن آموزش، کارورزیها و امور پژوهشی می شود. از طرفی تخلیه خوابگاههای دانشجویی موجب روانه شدن دانشجویان به استان های مختلف با درصد شیوع متفاوت ویروس کرونا شده و با برگشتن آنها به محیط خوابگاهی و دانشگاهی احتمال شیوع ویروس کرونا در این محیط ها بسیار بالاتر از قبل میشود.
این دانشجویان در نامه خود یادآور شدند: هزینه بر بودن رفت و آمد دانشجویان با توجه به نزدیکی به تعطیلات عیدنوروز، غیرممکن بودن رعایت موارد بهداشتی و تحمیل هزینه های فراوان برای فراهم کردن مواد ضدعفونی کننده در محیط های خوابگاهی و دانشگاهی از جمله دلایلی است که لزوم غیر حضوری شدن کلاسها بیشتر احساس میشود.
این دانشجویان با تاکید بر اینکه پراکندگی محل کارورزی و کارآموزی های دانشجویان و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی سبب انتشار ویروس می شود، بیان کردند: بر همین اساس شورای صنفی دانشجویان پیشنهاد تعطیلی دانشگاه تا تعطیلات نوروز را با قبول پیامدهایی مانند طولانی تر شدن نیمسال آموزشی یا برگزاری مجازی کلاس های آموزشی را می دهد.
به گزارش ایرنا، تاکنون دانشگاههای مانند تهران، علم و صنعت ایران، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کردند که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، برگزاری کلاسهای این دانشگاه به صورت الکترونیکی برگزار میشود.
ویروس کرونا که تحت عنوان رسمی «کووید-۱۹» از ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت، تاکنون ۸۰ هزار و ۹۹۷ نفر را مبتلا و جان ۲ هزار و ۷۶۴ نفر را گرفته است.
ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را به خود اختصاص داده است.