صادق نوروزی، روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایرنا خاطرنشان کرد: جناح پیروز انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی لازم است با جناحهایی که دلسوز نظام هستند، گفت و گو کند و تعامل و همبستگی داشته باشد.
وی با بیان اینکه جریان اصولگرا و اصلاحطلب در دورههایی از حیات سیاسی خود همدیگر را متهم و دشمن تلقی میکردند و دنبال نفی یکدیگر بودند، تصریح کرد: ضروری است که این دو جناح به فصل مشترکی برسند و جناح پیروز در انتخابات با جریانات منتقد خود هم گفتوگو کند تا زمینه آشتی ملی فراهم شود.
دبیر کل حزب توسعه ملی، تعامل مجلس یازدهم و دولت را ضروری دانست و گفت: جناح حاکم بر مجلس آینده با دولت هم باید تعامل مثبتی داشته باشد تا با هم به تصمیم مشترک برای اداره امور کشور برسند.
نوروزی به طرح برخی مسائل مثل استیضاح رییس جمهوری توسط برخی افراد نزدیک به جناح پیروز در انتخابات مجلس اشاره کرد و گفت: آیا واقعا با استیضاح رییس جمهوری مسائل کشور حل میشود.
وی، خط و نشان کشیدن برخی افراد برای محمد باقر قالیباف سرلیست اصولگرایان در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی را نیز یادآور شد و خاطرنشان کرد: حتی قالیباف را هم تهدید می کنند که اگر گوش به فرمان ما نباشی، به سرنوشت علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی دچار خواهی شد.
این فعال اصلاحطلب با ابراز نگرانی نسبت به انحصارطلبی برخی افراد گفت: اگر چنین رویکردی بر مجلس یازدهم حاکم شود وضع نه تنها بهتر نخواهد شد بلکه بدتر هم میشود.
نوروزی به تصویب نشدن اف ای تی اف و قرار گرفتن نام ایران در لیست سیاه این نهاد بینالمللی اشاره کرد و افزود: تصویب اف ای تی اف به نفع کشور بود اما برخی از روی لجبازیهای جناحی و ترس از تقویت شدن دولت در صورت تصویب آن، آنرا رد کردند.
وی در خصوص پایین آمدن میزان مشارکت در انتخابات نیز یادآورشد: این انتخابات نشان داد که عملکردها در این چهل سال، طوری بوده که مردم به مرور ناراضیتر شدهاند و فاصله شان با حاکمیت بیشتر شده است.
به گفته دبیر کل حزب توسعه ملی، مردم از شرکت در انتخابات برای بهبود وضعیت موجود ناامید شدهاند.
وی افزود: مردم در دورههای مختلف پای صندوق آمدند و به اصلاحطلبان یا اصولگرایان رای دادند و دیدند که ظاهرا چه پای صندوق بیایند و چه نیایند تاثیری در سرنوشتشان ندارد و پای صندوق آمدن و مشارکت بالا مشکلاتشان را حل نکرده است.
نوروزی با بیان اینکه مردم منفعل و حتی تا حدی دچار دید منفی شدهاند، افزود: باوجود تاکید مسئولان بر اهمیت حضور مردم برای دفع توطئهها و تهدیدات خارجی، شاهد پایین بودن مشارکت بودیم که این به خودی خود معنادار است و هشداری برای دلسوزان نظام از هر دو جناح اصلاحطلب و اصولگرا است.
وی خطاب به همه دستاندرکاران و دلسوزان نظام جمهوری اسلامی گفت: پایین آمدن مشارکت هشداری است درباره فاصله گرفتن مردم از حاکمیت که نظام جمهوری اسلامی را تهدید میکند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه هنوز بخشی از مردم سرنوشتشان را با نظام جمهوری اسلامی یکی میبینند و از آن حمایت میکنند، تصریح کرد: دستاندرکاران نظام باید هشدارها را جدی گرفته و با بررسی سیاستهای گذشته، در رویکرد خود تجدیدنظر کنند.
نوروزی در پایان با تاکید براینکه مسئولان نظام باید درباره سیاستهای خود در ارتباط با دنیا، منطقه و مردم با تامل بیشتری اقدام کنند و افزود: ما باید تصمیم بگیریم که چقدر میخواهیم مردم را در سیاست بازی بگیریم و به آنها نقش دهیم.