قم- ایرنا- رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: گروه‌های غذایی دارای ویتامین‌های «C» و « A» سیستم ایمنی بدن را مقابل کرونا تقویت می‌کند.

به گزارش چهارشنبه‌شب روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، علی‌اکبر حق‌ویسی در این زمینه افزود: سبزی‌ها و میوه‌های رنگی سبز تیره، قرمز و نارنجی همانند هویج، گوجه و کلم دارای ویتامین  «C» و روغن، کره و زرده تخم‌مرغ ازجمله گروه‌های غذایی هستند که دارای ویتامین « A» می‌باشند.

وی با اشاره به این‌که فعالیت‌های بدنی مناسب ازجمله قدم زدن در مکان‌های باز و خلوت سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، بیان کرد: املاح روی و آهن که بیشتر در گوشت‌های قرمز گاو، شتر و گوساله پیدا می‌شود نیز نیازهای سلولی بدن را تامین و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.

وی با اشاره به تاثیر «امگا۳» در تقویت سیستم ایمنی بدن، گفت: برای جذب این ماده در بدن می‌توان از غذاهای دریایی استفاده کرد.

حق ویسی بابیان این‌که ویروس کرونا از گروه بیماری‌های سرماخوردگی است و جای نگرانی ندارد، اضافه کرد: اگر نگران باشیم و استرس داشته باشیم، سیستم ایمنی بدن ضعیف و عضله‌ها و ویتامین‌ها مصرف می‌شود.

وی بر لزوم رعایت مباحث بهداشت فردی تاکید کرد و افزود: شست‌وشوی دست‌ها، فاصله گرفتن از افراد سرماخورده، حضور نیافتن در تجمع‌ها و خواب منظم مهم‌ترین نکاتی است که از مبتلای افراد به کرونا جلوگیری می‌کند.

وی یادآور شد: شادی، خنده، نشاط و فعالیت بدنی اهمیت بسیاری دارد که اگر این مباحث را موردتوجه قرار دهیم می‌توانیم کرونا را شکست دهیم.

مسئولان اعلام کرده‌اند: در پی شیوع نسبی بیماری کرونا در قم تاکنون ۱۶ نفر جان‌باخته‌اند و ۴۳۲ بیمار مشکوک به کرونا نیز بستری و تحت نظر هستند که ۴۰ نفرشان بدحال هستند که البته بر اساس آمارهای موجود، اغلب آن‌ها را بیماران آنفولانزا تشکیل می‌دهند، اما برای اطمینان از عدم ابتلای به کرونا، تحت آزمایش و بررسی‌های ویژه قرار دارند.