رییس اداره بنادر و دریانوردی قشم روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: هر شناور پیش از استقرار مسافران در مبدا و پس از رسیدن به مقصد ضدعفونی میشود.
علی اشتری افزود: همه شناورها به وسایل و اقلام مورد نیاز برای ضدعفونی کردن شناور، مجهز شدهاند.
وی ادامه داد: خدمه برخی شناورها علاوه بر شرایط الزامی، اقدام به تهیه اسپری کردهاند تا مسافران پس از مسافرت از آن استفاده کنند.
پیش از این و با تصمیم فرماندار قشم، هشت اسکله گردشگری این شهرستان از هفتم اسفندماه جاری تعطیل شد. همچنین روز گذشته سازمان منطقه آزاد قشم اعلام کرد تمامی سایتهای ژئوپارک قشم و مکانهای گردشگری این جزیره تا اطلاع بعدی تعطیل است.
با این حال اسکلههای مسافری و تجاری قشم همچنان به فعالیت خود ادامه میدهند و برای تعطیلی یا ایجاد محدودیتهای خاص، تصمیمی اتخاذ نشده است.
قرنطینهی قشم از نظر علمی مفید نیست
رییس شبکه بهداشت قشم در اینباره به خبرنگار ایرنا گفت: بستن مبادی قشم و به نوعی قرنطینه این جزیره از لحاظ علمی موثر نیست.
حمیدرضا بهزادی افزود: کنترل و غربالگری این مبادی نیز تنها زمانی که ویروس به جزیره نرسیده بود، می توانست مثمر ثمر باشد.
وی ادامه داد: با این حال هم اکنون در مبادی جزیره از جمله اسکله ها و فرودگاه قشم اکیپهای غربالگری فعالیت میکنند.
هشت اسکله گردشگری در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل و گوران شهرستان قشم فعالیت میکنند. این شهرستان ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.