با آغاز بارش ها در روز ظهر روز دوشنبه و تداوم آن در روزهای سه شنبه و طغیان رودخانه های بادآور و گچینه و کانال های دره مشتری و فرهنگیان سیلاب در نیمی از شهر نورآباد جاری شد که محله های کشتارگاه، پشت کلانتری ۱۱، بلوار بسیج، منطقه شهرداری و فاز اول فرهنگیان بیش از مناطق گرفتار شدند.
بیشتر ساکنان مناطق کشتارگاه، شهرداری و کلانتری ۱۱ در شهر نورآباد را اقشار ضعیف جامعه تشکیل می دهند که ۲ سیلاب اخیر خسارات سنگینی را به لوازم خانگی و اثاثیه آنان وارد کرد و آنان نگران زندگی خود هستند.
یک بانوی سالخورده به خبرنگار ایرنا گفت: سیل تمام زندگی ام را نابود کرده است سرپرستی ندارم و نمیدانم چگونه دسترنج زندگی ام را جبران کنم.
مرادی ازساکنان محله شهرداری می گوید: تا کی باید مردم این محله باید سختی و رنج بکشند گناه ما چیست، چرا دیواره ساحلی در کنار رودخانه بادآور ایجاد نمی گردد.
یک پیرمرد ۷۰ ساله دیگر گفت: سرپرستی چهار خانواده را برعهده دارم و تمام محصول کشاورزی ام که در انبار زیرزمینی بود نابود شده است.
بهرامی، از ساکنان محله کشتارگاه با تشکر از نیروهای امدادی وبسبج مردمی بیان کرد: از این عزیزان تشکر میکنم که در بیرون کردن گل ولایی و امدادرسانی مارا کمک کردند اما زندگی و اثاثیه ام نابود شدند.
یک خانم از محله کشتارگاه می گوید: فرش، تلویزون، یخچال و تمام زندگی ام ازبین رفت من که سرپرست دو یتیم هستم چگونه می خواهم جبران کنم.
به هرروی، سیلاب ششم اسفندماه بسیاری از خانوارهای محروم و نیازمندرا بیش از گذشته به خاک سیاه نشانده است، آنان چشم انتظار حمایت مسئولان هستند تا حداقل بخشی از خسارات جبران گردد.
رییس جمعیت هلال احمر دلفان گفت: خسارات سیل در محله های شهرداری، کشتارگاه و پشت کلانتری ۱۱ بیش از سایر محله ها بوده است.
سید عابدین الماسی افزود: کار برآورد و بازرسی از واحدهای مسکونی و تجاری خسارت دیده در شهر نورآباد آغاز شده همچنین توزیع اقلام خوراکی برای یکهزار خانواده شناسایی شده در حال انجام است.
شهردار نورآباد با تائید نبود دیواره ساحلی در رودخانه بادآور اظهارداشت: با وجود ایجاد خاک ریز خاکی سیل وارد محله شهرداری شد.
علی نجات نورعلی بیان کرد: ساخت دیواره ساحلی از ضروریات است که امیدواریم اعتبارمورد نیاز آن توسط ستادبحران تخصیص یابد تا مشکلات ناشی ازسیل محله شهرداری کاهش یابد.
رییس اداره توزیع برق دلفان گفت: سیل اخیر ۱۱ میلیارد ریال به تاسیسات و شبکه های توزیع برق این شهرستان خسارت زد.
فخرالدین حسنپور افزود: با تخریب شبکه های توزیع برق ۱۰ روستا در مناطق میربگ و کاکاوند و اولادقباد قطع گردید که با تلاش ماموران برق دلفان پس از فروکش کردن سیلاب شبکه های تخریب شده بازسازی و ترمیم شدند.
وی اظهار داشت: ماموران اداره برق دلفان شبانه و روز تلاش نمودند تا از قطعی برق جلوگیری نمایند.
حسن پور بیان کرد: با وجود اینکه در سطح شهرستان بیش از ۱۷۰ میلیمتر بارش باران داشتیم و روان آب ها وارد خیابانهای شهر نورآباد شد ولی خوشبختانه برق شهر نورآباد برای لحظه ای قطع نگردید.
رییس شورای اسلامی شهر نورآباد گفت: براساس برآوردهای اولیه بر اثر سیل روزهای اخیر ۱۵ میلیارد تومان به تاسیسات زیربنایی و زیرساختی این شهر خسارت وارد شده است.
سید حرمت مشعشعی افزود: این میزان خسارت براساس برآوردهای اولیه تعیین شده که اقدامات کارشناسی برای مقدار واقعی خسارت در روزهای آینده انجام خواهد شد.
وی بیان کرد : عمده خسارات وارده به پل های ارتباطی،معابر عمومی و فضای سبز است
رییس شورای اسلامی شهر نورآباد با بیان اینکه شهرداری نورآباد ،یک شهرداری کم درآمد است افزود: دوسیل مخرب در یک سال برای شهرداری نورآباد سنگین و غیرقابل جبران است لذا دولت بایستی بخشی از خسارات وارده را جبران نماید.
سیل ۱۲ فروردین و ششم اسفندماه سال جاری خسارات سنگینی را به بخش های کشاورزی، زیرساخت های شهری و روستایی وارد کرده است.
بارش های سیل آسا از دوشنبه پنجم اسفند ماه تا ظهر چهارشنبه در استان جریان داشت و بر اثر آن خسارتی به بخش های زیر ساختی استان وارد شد.
میانگین این بارندگی های در لرستان به ۱۰۴ میلیمتر رسید که در این مدت نورآباد با میانگین بارندگی ۱۴۴.۹ میلیمتر بیشترین بارش را داشته است.
این بارندگی ها در خرم آباد ۸۹ میلیمتر، بروجرد۱۱۷.۳، الیگودرز ۸۳.۱، کوهدشت ۹۴.۹، دورود۱۲۸.۸، الشتر۱۲۲، ازنا ۸۹.۸، رومشکان ۹۹.۳ و سراب دوره ۱۰۵.۱ میلیمتربه ثبت رسیده است.