امیر بهزاد روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این محموله برای استفاده و گندزدایی سطوح مختلف نیاز به رقیق شدن دارد و از آن بیش از ۵ هزار لیتر ماده ضدعفونی ژاول با درصد خلوص قابل استفاده تهیه میشود.
وی ادامه داد: اکیپهای شبکه بهداشت درمان ضمن رقیق کردن این ماده آن را همراه با آموزشهای صحیح ضدغفونی کردن سطوح، در اختیار شهروندان و پرسنل خدماتی مکانهای عمومی جهت گندزدایی قرار میدهند.
وی اضافه کرد: این ماده ضدعفونی با اولویت مساجد، پایانههای مسافربری و ترمینال، مدارس و مکانهای عمومی و پرتردد توزیع میشود و قبل از آن نیز آموزش لازم برای نحوه استفاده و گندزدایی توسط ماموران بهداشت محیط ارایه خواهد شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان مهاباد ضمن قدردانی اشخاص و شرکتهایی که به صورت داوطلبانه به اهدای اقلام و مواد ضدعفونی اقدام میکنند، به آنان توصیه کرد حتما قبل از توزیع مواد، شبکه بهداشت و درمان و مدیریت بهداشت محیط و حرفهای شبکه را برای نظارت و تایید مطلع کنند.
«بهزاد»، به شهروان توصیه کرد «نظافت و گندزدایی دستگیرههای در، نرده پلهها و سرویسهای بهداشتی و سایر سطوح مانند کف اتاقها، راهروها، سالن و سطوحی که دست با آنها در تماس است را فراموش نکنند.
وی با بیان اینکه بهترین روش برای مقابله با ویروس کرونا رعایت نکات بهداشت فردی است، عنوان کرد: کنترل و جلوگیری از شیوع این ویروس نیاز به عزم ملی و همگانی شهروندان دارد.
آب ژاول که در فارسی به آن مایع سفیدکننده و وایتکس نیز گفته میشود، محلولی است که برای گندزدایی، سفیدکردن و بوزدایی به کار میرود.