ناصر مطیعی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا به بهسازی سراهای دانشجویی دانشگاه ها با اعتبارات اندک اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به شناسایی سراهای دانشجویی واجد شرایط برای بهسازی و ارتقا در قالب اجرای طرح رتبه بندی کالبدی که در سال جاری عملیاتی شد، ۱۰۲ سرای دانشجویی سطح چهار و پنج در تابستان سال جاری با مشارکت دانشگاه ها و با اعتباری بالغ بر ۶۲ میلیارد تومان مورد بازسازی و ارتقا قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: اعتباری بالغ بر ۳۴ میلیارد تومان به تعمیر و تجهیز سایر سراهای دانشجویی که در طرح ارتقا قرار نگرفته بودند، اختصاص یافت.
رییس صندوق رفاه دانشجویان همچنین درباره اقدامات پیشگیری بهداشتی در غذای دانشگاه ها تاکید کرد: اغلب مسمومیت ها به علت خطای انسانی نیروی پیمانکار بخش خصوصی اتفاق می افتد که وظیفه صدور کارت بهداشت برای این نیروها دارند.
مطیعی همچنین گفت: نظارت بر بهداشت آشپزخانه های دانشگاه های کشور بر عهده کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
وی افزود: با این حال، اجرای طرح های ارتقای آشپزخانه های دانشگاه های کشور کمک شایانی به افزایش بهداشت غذای دانشجویی کرده است.
مشاور وزیر علوم درباره دیگر اقدامات این صندوق برای افزایش بهداشت و سلامت غذای دانشگاه ها اظهار داشت: برنامه ریزی برای آموزش همکاران دانشگاهی و نیروهای پیمانکار در مناطق ۱۰گانه و مکاتبه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای بررسی دقیق تر آشپزخانه ها و سراهای دانشجویی کشور نیز در دست انجام است.
وی درباره اعتبارات صندوق رفاه برای تامین تعداد غذای مورد نیاز هم گفت: در سال جاری تعداد رستوران های مکمل که به منظور تنوع بخشی به غذای دانشجویی، افزایش کیفیت غذا و پاسخگویی به ذائقه دانشجویان در دانشگاه ها ایجاد شده است به ۹۵ رستوران مکمل افزایش یافت.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام پیشین مطیعی، با توجه به افزایش استقبال بالای ۸۰ درصدی دانشجویان از غذای ارزان قیمت دانشگاه، امسال حدود ۱۲۶ میلیون پرس غذا در دانشگاه های دولتی کشور طبخ و توزیع می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۷
تهران- ایرنا- رییس صندوق رفاه دانشجویان گفت: این صندوق درصدد است از دانشگاههایی که نسبت به توسعه رستورانهای مکمل و افزایش رضایتمندی دانشجویان در این حوزه مبادرت میکنند، حمایت مالی کند.