تهران- ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: تعداد ۳۲ فرهنگی یعنی معادل ۱۱ درصد از راه یافتگان به مجلس، فرهنگی هستند که نقطه قوتی برای آموزش و پرورش است.

به گزارش روز شنبه وزارت آموزش و پرورش، سعید اوحدی امروز در گردهمایی مشترک معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با تقدیر از فرهنگیان دست اندرکار یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: این دوره انتخابات مجلس، اولین انتخابات در چهل سال دوم انقلاب و در سخت‌ترین دوره تحریم‌ها برگزار شد.

وی افزود: در این دوره از انتخابات، میزان مشارکت مردم مهم و نوع انتخاب مردم متفاوت بود.

اوحدی افزود: در دوره گذار به سر می‌بریم زیرا تا سه ماه آینده که مجلس جدید تشکیل می‌شود فرصتی برای برقراری تعامل با منتخبین است و این موصوع بسیار مهم و موثر است.

وی گفت: مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها، تنها در قالب یک تعامل تنگاتنگ و مستمر با نمایندگان می‌توانند نقش آفرینی موثری داشته باشند.

معاون حقوقی و امور مجلس تصریح کرد: اشراف مدیران کل به قوانین مجلس و نقش کمیسیون‌های مختلف می‌تواند در حل مشکلات موثر باشد.

وی افزود: بر اساس آمار بیش از ۴۲ و نیم درصد مشارکت داشتیم که نسبت به متوسط ده دوره قبل افت مشارکت داشتیم،بالاترین میزان مشارکت در انتخابات مجلس در سال ۷۵ بود که ۷۱ درصد بود، ۱۱ نماینده به دور دوم کشیده شد ۲۷۹ نماینده در مرحله اول راه یافتند۸۰ درصد از منتخبین چهره‌های جدید هستند ۷۸ درصد اصولگرا هستند معادل۲۲۰ نفر منتسب به جریان اصولگرا و ۱۶ نفر معادل ۶ درصد اصلاح طلب و۱۱ درصد مستقل هستند.

به گفته اوحدی، همچنین ۱۷ خانم، معادل ۶ درصد،۳۱ روحانی معادل ۱۱ درصد وارد مجلس شدند همچنین ۷۵ درصد اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات دچار تغییر شده است و این فرصتی است تا از فرهنگیان راه‌یافته در این کمیسیون استفاده شود.

وی افزود: برای تعامل با نمایندگان نقش مدیران کل استان‌ها کلیدی و تاثیرگذار است، لذا وقت شناسی و برخورد به موقع با مسائل بسیار مهم است

معاون حقوقی و امور مجلس اظهار کرد: عملکرد مدیران کل استان‌ها و تعامل با نمایندگان باید به گونه‌ای باشد که مکاتبات مستقیما به وزارتخانه نیاید و به مجلس نکشد بلکه در استان‌ها حل شود.بسیاری از مسائل در استان‌ها قابل حل و فصل است و نباید به دغدغه نمایندگان مجلس تبدیل شوند.

وی گفت: بسیاری از مسائل نباید به سوالات نمایندگان تبدیل شود لذا شیوه نامه تعامل با نمایندگان به زودی به استان‌ها ارسال می شود.

اوحدی بر استفاده از ظرفیت‌های استان‌ها و شهرستان‌ها تاکید کرد وگفت: باید بیش از پیش از این ظرفیت بهره‌مند شد و نمایندگان را در آئین‌های آموزش و پرورش مشارکت دهیم.

وی از آغاز سفرهای استانی خود در سال آینده خبرداد و افزود: کمیسیون اصل نود را جدی بگیرید و به موقع پاسخگو باشید  نماینده‌ای را معرفی کنید و رویکرد جدیدی با نمایندگان در راستای تحقق اهداف داشته باشیم.