تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۸

تهران- ایرنا- اولین مورد قربانی ویروس مرگبار کرونا در ایالت واشنگتن تایید شد.  

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، یک تن ساکن شهر کینگ کانتی در نزدیکی سیاتل اولین کسی است که در آمریکا به علت ویروس کرونا جان خود را از دست داده است.  

اداره بهداشت شهر کینگ کانتی در سیاتل در زمان اعلام این خبر هیچ توضیح بیشتری در مورد فرد مبتلا ارائه نکرد اما افزود که در اواخر روز شنبه به وقت محلی اطلاعات بیشتری اعلام خواهد شد.  

این مرگ پس از آن اتفاق افتاد که مقامات بهداشت آمریکا هشدار داده‌اند که ظاهراً ویروس کرونا پتانسیل انتقال از کسی به شخص دیگری در هرگونه مسافرت خارجی را دارد.  

تا کنون ۱۵ مورد ابتلا به کرونا در سراسر آمریکا تایید شده و ۴۶ مظنون که از کشورهای دیگر به ایالات متحده بازگشته‌اند قرنطینه شده‌اند.  

کاخ سفید درحالی مدعی است که شیوع کرونا را تحت کنترل درآورده که ارتش آمریکا در مورد خطرناک بودن این ویروس به نظامیان خود در سراسر جهان هشدار داده است.  

متیو داناوان مسئول امور پرسنل پنتاگون به تازگی در یادداشتی، مقام‌های ارشد وزارت دفاع  را نسبت به تهدید فزاینده ویروس کرونا برای نظامیان آمریکایی در سراسر جهان آگاه کرد.  

سی‌ان‌ان نیز در این رابطه گزارش داد، فرماندهان ارشد آمریکایی در سراسر جهان به شدت نسبت به این اوضاع نگرانند که همزمان با اینکه هم‌پیمانانشان در پاسخ به گسترش کرونا مرزهایشان را می‌بندند و محدودیت سفر اعمال کرده‌اند، خطر کاهش آمادگی ارتش آمریکا در سراسر جهان وجود دارد.  

نگرانی مقام‌های ارشد نظامی آمریکا و یادداشت این مقام پنتاگون نشانه این است که کرونا در حال تبدیل شدن به یک چالش امنیت ملی برای آمریکاست آن هم در حالی که مقام‌های دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تلاش کرده‌اند موضوع شیوع کرونا را کم اهمیت جلوه دهند و از تحت کنترل بودن اوضاع سخن بگویند.  

گزارش شده پنتاگون در حال اعزام پرسنل پزشکی و آزمایشگاهی برای حمایت از نیروهای آمریکایی در کره جنوبی است. همچنین اعلام شده تست کرونا یک نظامی آمریکایی در کره‌جنوبی مثبت بوده است.  

براساس گزارش روز شنبه کمیسیون بهداشت ملی چین، از میان ۸۵ هزار و ۱۶۲ بیمار در جهان، ۷۹ هزار و ۲۵۱ نفر از چین هستند. در مجموع ۲ هزار و ۹۲۳ نفر از ابتلا به کرونا جان باخته‌اند که سهم چین ۲ هزار و ۸۳۵ نفر بوده است.  

این کمیسیون اعلام کرد که ۳۹ هزار و ۳۳۲ نفر تاکنون درمان شده‌اند.