اردبیل - ایرنا - فرماندار خلخال گفت: در تعطیلات نوروز همه نانوایی های این شهرستان باز بوده و به پخت نان مورد نیاز مردم اقدام خواهند کرد.

فریدون بابایی روز یکشنبه در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال افزود: امسال به جای انتخاب نانوایی‌های کشیک برای پخت نان در تعطیلات نوروز همه نانوایان ملزم به پخت نان روزانه خود در تعطیلات در پیش رو بوده و تنها نانوایانی که ۲ روز تعطیل ماهانه آنها در نیمه اول فروردین سال که در تقویم سالانه منظور شده ،مجاز به تعطیلی این ۲ روز بوده و سایر نانوایی‌ها ملزم به پخت نان در تعطیلات نوروزی هستند.
رییس کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال بیان‌کرد: تمهیدات لازم برای تامین آرد مورد نیاز نانوایی‌ها در صورت نیاز به افزایش زمان پخت نان صورت گرفته و انتظار از دستگاه‌های بازرسی تشدید نظارت در این ایام است.
وی با بیان اینکه پخت نان روغنی تنها برای نانوایان دارای پروانه پخت این نوع نان مجاز است، افزود: در صورت مشاهده پخت نان روغنی از سوی سایر نانوایان فعال در عرصه پخت نان این شهرستان از طریق دستگاه‌های بازرسی و نظارتی اداره صنعت ،معدن و تجارت ،اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی برخورد خواهد شد.

سیدناصر میرمرسلی ،رییس اداره صنعت ،معدن و تجارت خلخال نیز از ممنوعیت صدور هرگونه پروانه فعالیت جدید برای ایجاد و راه‌اندازی نانوایی‌های سهمیه‌پز دولتی در این شهرستان خبرداد و اظهارکرد: این کار در راستای اجرای دستورالعمل سازمان صمت استان اردبیل مبنی بر ممنوعیت راه‌اندازی نانوایی جدید دولتی‌پز در استان صورت می‌گیرد.

وی افزود: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه دستورالعمل جدید نحوه فروش و تحویل نان به همه نانوایی سطح شهرستان ابلاغ شده و نانوایی‌ها به لحاظ کلیه موازین بهداشتی در نظر گرفته شده اقدام به تحویل نان به مشتریان خواهند کرد. 
علی ملکی ، مسوول واحد مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی خلخال هم در این جلسه از حذف جوش‌شیرین در نانوایی‌های این شهرستان در ۱۱ ماه سال جاری خبر داد.
وی گفت: در ۱۱ ماه امسال هزار و ۵۰ مورد از نانوایی‌ها بازرسی شده و از ۸۰۰ مورد نمونه‌برداری آزمایشگاهی جوش‌شیرین تنها ۲ مورد مثبت بوده که محل کسب متخلفان پلمب شده است.
ملکی اظهارداشت: با وجود تلاش برای حذف نایلون،  جمع‌آوری نان داغ در و نگهداری آن در نایلون‌ها در بسیاری از نانوایی‌ها نگران کننده و برای سلامتی مصرف‌کنندگان مضر است.