به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان در پیامش نوشت : درگذشت استاد خوشرو، خنیاگر، نواخوان برجسته و صاحب نام و نوازنده موسیقی مقامی و محلی مازندران موجب تاثر فراوان اینجانب، مردم و هنرمندان مازندران شد.
وی افزود : زنده یاد استاد خوشرو که پس از گذراندن کلاس درس و موسیقی با دانش و آگاهی لازم در این رشته هنری، به شناخت ریشه ها، اشکال، الحان و سبک های مختلف موسیقی بومی و فولکلوریک مازنی همت گماشت، با استعداد و قریحه ذاتی خود و بهره گیری از طرز استادان گذشته و نوآوری و خلاقیت؛ سبک شخصی خویش را تثبیت نمود و با سوت خوانی، امیر خوانی، طالباخوانی، نوروز خوانی، آیینی خوانی و ....؛ نواخوان خوش آواز سرودهای کوهپایه ها و شهرهای مازندرانی شد و اعتبار خود را در این رشته؛ با بردن جوایز مختلف از جشنواره های داخلی و خارجی به رخ کشید و با تشکیل گروه های مختلف به پرورش جوان ها و اشاعه موسیقی مازندرانی همت وافر بخرج داد و آثار ارزشمند و فاخری را در تاریخ هنر مازندران به میراث گذاشت.
حسین زادگان نوشت : لـله وا نواز پرسوز مازندرانی؛ استاد ابوالحسن خوشرو را باید یکی از ستاره های همیشه فروزان آسمان موسیقی مقامی و بومی مازندران به شمار آورد که صدا و نوای او همواره برای ما به یاگار خواهد ماند.
نماینده عالی دولت در مازندران افزود : با تالم فراوان، درگذشت استاد ابوالحسن خوشرو را به مردم هنردوست و هنرپرور مازندران، خانواده سوگوار و محترم آن شادروان و تمامی اصحاب فرهنگ و هنر در جای جای استان تسلیت می گویم و برای آن زنده یاد از درگاه ایزد قادر متعال، رحمت واسعه و رضوان الهی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسالت دارم.
استاد خوشرو شنبه شب پس از تحمل یک دوره ۲ ساله بیماری در سن ۷۳ سالگی دار فانی را وداع گفت.
نوازنده و خواننده پیشکسوت مازندرانی در زمان درگذشت در منزل حضور داشت و از مدتی پیش وضعیت بیماریش رو به وخامت گذاشته بود.
پیکر استاد موسیقی مازندرانی قرار است ساعت ۱۳ امروز از سه راه درویش یا ابتدای روستای ساروکلای قائمشهر به سمت آرامگاه ساروکلا - زادگاه استاد خوشرو - برگزار شود.
همچنین مراسم سوم و هفتم استاد خوشرو نیز به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا، برگزار نمی شود و همه برنامه ها در مراسم فردا تجمیع شده است.
ستاد ابوالحسن خوشرو، از سال ۱۳۹۶ درگیر بیماری شد و طی این مدت با وجود نقاهت ، فعالیتهای موسیقایی خود را متوقف نکرد. حاصل فعالیتهای او در این مدت خواندن قطعات آلبومهای "موسیقی حماسی و آیینی مازندران" اثر نبی احمدی و "چِم" به آهنگسازی سیاوش طالبی بود.
استاد خوشرو چندی پیش نشان درجه یک هنر را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد.
وی همراه با استاد فقید احمد محسنپور از چهرههای برجسته و اثرگذار در احیای موسیقی مازندران بود که بیش از پنج دهه از عمر خود را صرف اعتلای فرهنگ موسیقایی مازندران کرد.
از این هنرمند نامی موسیقی مازندران دهها قطعه موسیقی و آلبوم بومی به جای مانده است.
خوشرو متولد ۱۴ دی ۱۳۲۵ بود و در سال ۱۳۳۹ یک گروه موسیقی با همکاری برادرانش فرجالله خوشرو و عبدالله خوشرو و همچنین احمد محسنپور تشکیل داد.
او از سال ۱۳۴۵ با رادیو مازندران همکاری خود را آغاز کرد و سال ۵۰ با تشکیل گروه موسیقی روجا فعالیتهای هنری خود را گسترش داد.