اصغر آهنی ها» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکثر واحدهای تولیدی سعی کردند به کمک تجهیزاتی همچون تب سنج کارگران را چک کنند و با ارایه ماسک و مواد ضدعفونی کننده فعالیت خود را ادامه دهند.
وی تاکید کرد: خوابیدن چرخه تولید موجب آسیب واحدها می شود و بنابراین با حفظ آرامش و رعایت پروتکل های لازم ایمنی می توانیم فعالیت خود را ادامه دهیم.
نماینده کارفرمایان درشورای عالی کار درباره جلسه آینده این شورا با موضوع تعیین دستمزد گفت: این هفته جلسه ای برگزار نمی شود، اما در هفته های آتی جلسات برگزار خواهد شد و تا پایان سال دستمزد کارگران تعیین می شود.
وی درباره سبد معیشت چهار میلیون و ۹۴۰ هزار تومانی کارگران نیز گفت: این سبد را دست بالا و خارج از سیستم قبلی تعیین کردیم.
آهنی ها با بیان اینکه سبد معیشت با سبد هزینه فرق می کند، گفت: سبد معیشت ۲ بخش هزینه اجتماعی (مسکن، درمان و اموزش) که مطابق مواد ۲۹، ۳۰ و ۳۱ قانون برعهده دولت است و بخش دیگر بحث دستمزد است.
وی اضافه کرد: امروز در تمام دنیا پرداخت دستمزد براساس ارزش آفرینی تعیین می شود، اما در قانون کارخلاهای زیادی در این زمینه وجود دارد و دولت به عنوان بازوی حمایتی باید کمک کند.
نماینده کارفرمایان گفت: پرداخت دستمزد باید متناسب با درآمد واحدها باشد و با توجه به اینکه ۹۰ درصد اشتغال کشور در واحدهای کوچک است که هزینه بالایی دارند، توان پرداخت ندارند و قانون در این واحدها اجرا نمی شود.
وی تصریح کرد: قرار است با توجه به شرایط رکود تورمی و مازاد تولید واحدهای تولیدی باید ضلع سوم که دولت است حمایتهای لازم را انجام دهد تا شرایط بهبود یابد .
آهنی ها افزود: امروز ۳۰ درصد پرداختی کارفرمایان بابت بیمه است و باید هزینه درمان بپردازند و این در هیچکجای دنیا معمول نیست و کارفرمایان نمی توانند وظیفه دولت را انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۴
تهران - ایرنا - نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار گفت: بخش خصوصی از محل تولید ارزش، تغذیه می شود و واحدهای تولیدی با اتخاذ تمهیدات لازم و رعایت ایمنی فعالیت خود را ادامه می دهند.