«پیام باقری» امروز (یکشنبه) در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: این امر سبب شده گاز به اقصی نقاط کشور ارسال شود و هزینه های زیادی تحمیل کند، درحالی که پیش از گاز، شبکه برق در سراسر کشور توزیع شده بود.
باقری اضافه کرد: چنانچه نهاد فرادستی بخش انرژی در کشور وجود داشت، میتوانست اجازه دهد به جای هزینه کردن برای گاز رسانی به سراسر کشور، گاز تولیدی در اختیار نیروگاهها قرار گیرد و مردم بهجای گاز از برق استفاده میکردند.
نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران افزود: توسعه برق به جای گاز هم مانع افزایش آلایندگیها میشد و صنعت برق را توانمندتر میساخت و هم مانع انجام هزینههای سنگینتر میشد.
وی گفت: اکنون به دلیل مصرف بالای گاز در بخش خانگی ممکن است برخی مواقع تامین برق با مشکل رویرو شود، در صورتی که چنانچهگاز تحویل نیروگاهها شده و مردم از برق استفاده میکردند، این مشکل ایجاد نمیشد.
باقری، بر تدوین استراتژی کلان برای بخش انرژی کشور تاکید کرد و گفت: اکنون هم در بخش برق و هم در بخش گاز نکات قابل توجهی وجود دارد که برای حل آنها نیاز به یک نهاد فرادستی است و ایجاد این نهاد می تواند به حل بسیاری از مسایل موجود در این دو بخش کمک کند.