به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی قم، علی اصغر دادخواه درگفت و گویی اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، به تمامی بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه میکنیم که قبل از مراجعه حضوری به شعب و کارگزاریهای تأمین اجتماعی ابتدا از طریق درگاه خدمات غیرحضوری این سازمان به نشانی https://eservices.tamin.ir/ درخواست خود را ثبت و پیگیری کنند.
وی با اشاره به این که مهمترین خدمتی که بیمه شدگان برای استفاده از آن به واحدهای اجرایی سازمان تأمین اجتماعی مراجعه میکنند، مربوط به دفترچههای درمانی است، افزود: توصیه ما به افرادی که قصد دریافت دفترچه جدید دارند، این است که قبل از مراجعه حضوری به شعب و کارگزاریهای سازمان تأمین اجتماعی ابتدا ازطریق سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی https://eservices.tamin.ir/ درخواست خود را ثبت کنند تا در زمان حضور در واحدهای مربوطه؛ تحویل دفترچه آنان در کمترین زمان ممکن انجام شود.
دادخواه ادامه داد: ثبت و پیگیری درخواستهای برخورداری از تعهدات کوتاه مدت سازمان تأمین اجتماعی از دیگر موضوعات مراجعه بیمه شدگان و بازنشستگان به واحدهای اجرایی برشمرد وگفت: درحال حاضر بسیاری از خدمات کوتاه مدت از قبیل کمک هزینه ازدواج، غرامت دستمزد ایام بیماری و ایام بارداری، کمک هزینه اروتز و پروتز و کمک هزینه کفن و دفن و بسیاری دیگر از خدمات سازمان تأمین اجتماعی از طریق درگاه خدمات غیرحضوری قابل انجام است.
مدیرکل تأمین اجتماعی قم دریافت لیست و حق بیمه را نیز مهمترین موضوع مربوط به کارفرمایان برشمرد و گفت: درحال حاضر نیز حدود ۹۸ درصد از لیست و حق بیمه کارگاههای تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی به صورت غیرحضوری انجام میشود و نیازی به مراجعه حضوری به شعب و کارگزاریهای تأمین اجتماعی نیست.
دادخواه در پایان افزود: خدمات غیرحضوری بهترین جایگزین برای مراجعه حضوری به شعب و کارگزاریهای سازمان تأمین اجتماعی است و با توجه به شیوع ویروس کرونا به بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه میکنیم حتی الامکان از خدمات غیرحضوری استفاده کنند.
حدود ۶۰ درصد جمعیت استان قم زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و بهطور میانگین ماهانه رقمی بالغبر ۱۷۰ میلیارد تومان توسط تامین اجتماعی در قم هزینه میشود.
به گزارش ایرنا، تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کردهاند.
بیماری کرونا ازنظر ابتلا و میزان و شدت تلفات، خطرناکتر از آنفولانزا نیست؛ بنابراین جایی برای ترس و وحشت مردم نیست و شهروندان تنها باید مراقبتهای پزشکی و بهداشتی را جدی بگیرند؛ استفاده از ماسک، پرهیز از روبوسی و دست دادن و سایر مواردی که در این خصوص توصیهشده، بیشازپیش مورد تاکید کارشناسان است.