بابک محمدی رییس سابق انجمن پاراوزنهبرداری در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: خبر مرگ قویترین مرد معلول جهان بدون شک ورزش را متاثر میکند. سیامند رحمان یک نخبه ورزشی کم نظیر در دنیا بود. نام سیامند با رکورد شکنی و مدالهای طلای پیاپی گره خورد است و کمتر کسی میتواند افتخاران او را تکرار کند.
رییس سابق انجمن پاراوزنه برداری ادامه داد: دارنده مدال طلای پارالمپیک ریو تنها یک ورزشکار نبود بلکه یک فعال اجتماعی بود که بنا به اطلاعات موثقی که ما از ایشان داریم به بسیاری از افراد جامعه در زمینههای مختلف کمک می کرد. او نمونه بارز یک ورزشکار اخلاق مدار بود که تحت هر شرایطی روحیه پهلوانی خود را حفظ میکرد.
سرمربی سابق سیامند در پایان گفت: رحمان با رکورد شکنی در ریو ۲۰۱۶ دنیا را شگفت زده کرد اما برنامه او یک ثبت جاودانه رکورد بود. او در تمرینات وزنه بالاتر از ۳۱۰ کیلوگرم را مهار کرد اما منتظر یک مسابقه رسمی و جهانی بود تا قدرت نمایی کند.
سیامند رحمان قویترین مرد معلول فوق سنگین وزنهبرداری پارالمپیک و جهان عصر امروز، یکشنبه جان به جان آفرین تسلیم کرد.
«سیامند رحمان» در پاراالمپیک ۲۰۱۶ «ریو» با مهار وزنه ۳۱۰ کیلوگرمی تاریخساز شد؛ وی پس از کسب مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان عنوان کرد که در توکیو دوباره خواهد درخشید.
۲ مدال طلای پارا المپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو، پنج مدال طلا و یک نقره مسابقات قهرمانی جهان و سه مدال طلای بازیهای پارآسیایی ۲۰۱۰ گوانژو، ۲۰۱۴ اینچئون و ۲۰۱۸ جاکارتا از سیامند ورزشکاری برجسته در سطح رقابتهای بینالمللی ساخته است.
سیامند رحمان متولد ۱۳۶۷ و اهل شهرستان اشنویه از توابع آذربایجانغربی و وزنهبردار سنگین وزن ایران است که در سال ۱۳۸۷ برای اولینبار به اردوی تیم ملی وزنهبرداری معلولان دعوت شد.