به گزارش ایرنا این مردم مشتاق اشنویه به احترام پهلوانی در مسیر تشییع و محل خاکسپاری با عنوان «قلاتوک» که تپه مشرف بر دشت اشنویه است، حضور یافتند که بارها لبخند شادی بر لبان میلیونها هموطن ایرانی نشانده بود و اکنون با درگذشت ناگهانی خود جهانی را در بهت و حیرت فرو برده است.
آری ارتفاعات «قلاتوک» اشنویه، آرامگاه ابدی پهلوانی است که هرگز از تلاش و کوشش باز نایستاد تا زمانی که دیگر قلبش یاریاش نکرد؛ «رحمان» همان کسی که زادگاه مهجور و محروم و گمنامش، اشنویه را به ایران و جهان معرفی کرد و به گفته خودش از جان و روحش مایه میگذاشت تا ایران اسلامی بدرخشد.
قهرمان دو دوره پارالمپیک و مهارکننده وزنه ۳۱۵ کیلوگرمی جهان با دلی صاف و لبخندی ملیح بر لب، ما را برای همیشه ترک کرد ولی بیشک دوست داشتنیترین قهرمان و پهلوان سالهای اخیر جهان به شمار میرود.
تکستاره درخشان ایران در عرصههای بینالمللی از ستارگان کمپین معرفی پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو بود و چندینبار هم در نظرسنجی کمیته بینالمللی پارالمپیک به عنوان بهترین ورزشکار ماه انتخاب شده بود.
و چه زود قهرمانان نامی ما میمیرند و بعدها خواهیم فهمید که چه آسان از دستشان دادهایم زیرا مادر گیتی دیگر چنین فرزندی نزاید.
افسوس که با تو چنان نکردیم که شایسته تو باشد اما امیدواریم جوانان این مرز و بوم برای سالهای متمادی منش پهلوانی تو را الگوی خویش قرار دهند و نامت جاودانه باشد.
به گزارش ایرنا «رحمان» در پارالمپیک ۲۰۱۶ «ریو» با مهار وزنه ۳۱۰ کیلوگرمی تاریخساز شد؛ وی پس از کسب مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان عنوان کرد که در توکیو دوباره خواهد درخشید.
۲ مدال طلای پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو، پنج مدال طلا و یک نقره مسابقات قهرمانی جهان و سه مدال طلای بازیهای پارآسیایی ۲۰۱۰ گوانژو، ۲۰۱۴ اینچئون و ۲۰۱۸ جاکارتا از سیامند ورزشکاری برجسته در سطح رقابتهای بینالمللی ساخته بود.
سیامند رحمان متولد ۱۳۶۷ و اهل شهرستان اشنویه از توابع آذربایجانغربی و وزنهبردار سنگین وزن ایران بود که در سال ۱۳۸۷ برای اولینبار به اردوی تیم ملی وزنهبرداری معلولان دعوت شد.