«ابوعلی العسکری» یکی از سخنگوهای نظامی این گروه مقاومت در توئیتی امروز دوشنبه از شرکت های عراقی در زمینه حمل و نقل زمینی و شرکت های امنیتی خواست که به احترام خون شهدا، همکاری خود را با نیروهای آمریکایی قطع کنند.
وی از تمامی صاحبان شرکت های حمل و نقل زمینی و شرکت های امنیتی عراقی که دارای قراردادهایی با نیروهای آمریکایی هستند، خواسته است که به احترام خون شهدای مقاومت همکاری های خود را با نیروهای آمریکایی متوقف کنند.
این سخنگوی کتائب حزب الله با نام بردن از نیروهای آمریکایی حاضر در خاک عراق به عنوان «نیروهای دشمن» افزوده است که از شرکت های حمل و نقل و امنیتی عراق می خواهد تمامی قراردادهای پشتیبانی، دیپلماتیک، امنیتی یا اقتصادی را با هر عنوانی که هست، لغو کنند.
وی همچنین از دستگاه های امنیتی عراق اعم از وزارت کشور، دفاع و سازمان مبارزه با تروریسم خواسته است که از بازدید و رفت و آمد به پایگاه های نظامی آمریکایی موجود در خاک عراق خودداری کنند.
العسکری از فعالان سیاسی عراق نیز خواسته است که از دیدار با فرماندهان نظامی آمریکایی خودداری کرده و تبدیل به بخشی از طرح تخریبی آنها علیه عراق نشوند.
وی از فرماندهی الحشد الشعبی، گروه های مقاومت، جریان ها و رهبران سیاسی و رسانه ها خواسته است که هرچه در توان دارند از این رویکرد کتائب حزب الله حمایت کنند.
«محمد محی» سخنگوی سیاسی کتائب حزب الله در ۲۱ بهمن گذشته در آیین گرامیداشت چهلم سرداران مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و شهدای کتائب حزب الله تاکید کرد که کتائب پاسخ تلافی جویانه به جنایت آمریکایی ها را به هر نحو و شیوه ای که تشخیص می دهد برای خود محفوظ می دارد و هیچ قدرتی نمی تواند مانع آن شود.
نیروهای امریکایی نهم دی ۹۸ در حمله هوایی مواضع کتائب حزب الله عراق را در منطقه مرزی القائم در غرب استان الانبار بمباران کردند که منجر به شهادت ۲۵ تن از نیروهای این گروه مقاومت اسلامی و زخمی شدن ۵۰ نفر دیگر شد.
پهپادهای امریکایی همچنین به دستور مستقیم دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا، ۱۳ دی در جنایتی دیگر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی سپاه قدس و ابومهدی المهندس رییس ستاد کل نیروهای الحشد الشعبی را در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد به شهادت رساند.
پارلمان عراق متعاقب این دو جنایت آمریکایی ها ۱۵ دی با اکثریت آرا به اخراج نیروهای آمریکایی از خاک این کشور رای مثبت داد.
آمریکایی ها با وجود گذشت نزدیک به دو ماه از صدور این قانون در پارلمان عراق همچنان به بهانه های مختلف در برنامه خروج خود از خاک این کشور تعلل می کنند.