«سید جلال عسگری» روز سهشنبه در گفت و گویی افزود: در این ماهها به خصوص در شروع فعالیت فدراسیون علیرغم بدهیهای سنگینی که وجود داشت، در تنگنای مالی قرار داشتیم و با حجم سنگینی از برنامهها روبرو بودیم که با کمک و همکاری تمامی دوستان با بهترین نحو ممکن انجام شد. برنامهها طبق تقویم پیش رفت و با وجود همه مشکلات، با ارتباطات و تعامل خوبی که با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برقرار شده بود کارها به شکل مناسبی پیش رفت.
وی اظهار داشت: سعی کردیم این تعامل و ارتباط متقابل در بهترین سطح و شکل ممکن برقرار شود که خوشبختانه منجر به کسب ۶ سهمیه المپیک در مسابقات جهانی شد. حمایتهای خوبی هم در خصوص برگزاری اردوهای تیم ملی پیش از اعزام به مسابقات آسیایی از سوی کمیته ملی المپیک صورت گرفت تا چند اردو را به میزبانی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار نماییم.
عسگری همچنین یادآور شد: حرکات جهادی خوبی به خصوص در زمینه بازسازی و نوسازی خانه کشتی شهید «ابراهیم هادی»، بازسازی خانه کشتی شهید صدرزاده و تعمیرات اساسی سالن جهان بخت توفیق صورت گرفت هر کسی که از بیرون به عنوان یک دوستدار ورزش این فضا را ببیند قطعا اثرگذاری و زحماتی که کشیده شده است را به عینه خواهد دید. نگاه رییس فدراسیون به کشتی بعنوان ورزش اول کشور این است که امکاناتی برای این رشته و کشتیگیران فراهم شود که در حد بضاعت و در شأن و شخصیت قهرمانان این رشته باشد و همه تلاش میکنیم تا نتایج خوبی در المپیک رقم بخورد.
وی بیان داشت: سعی شد که در این مدت بدون حاشیه کارها را انجام دهیم و دنبال این نبودیم که کارهایی را که انجام میشود را در بوق و کرنا کنیم. تمام اینها را جز وظایف اولیه فدراسیون است تا در راستای پیشرفت کشتی کار کنیم.
دبیر فدراسیون کشتی خاطر نشان کرد: خوشبختانه تعامل خوبی هم در تیمهای ملی کشتی برقرار است و ارتباط خوبی بین مدیر تیمهای ملی با سرمربیان تیم ملی برقرار شده و رابطهها دوستانه است. امیدواریم بتوانیم با تداوم این روند و همدلی بوجود آمده در جامعه و خانواده کشتی این رشته را به جایگاه اصلی و واقعی برسانیم. به سوی هر کسی هم که دل و قلبش برای کشتی میطلبد دست یاری دراز میکنیم و از نظرات تمام دوستان که برنامهای برای حمایت از کشتی دارند استقبال خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری یادآور شد: برخلاف برخی صحبتها، مبنی بر حمایت نکردن فدراسیون از رشتههایی مانند کشتی بانوان، کشتی آلیش، کشتی کمربند، کشتی ساحلی، با همه تنگاناهای مالی و مشکلاتی که وجود داشت، رییس فدراسیون نگاه ویژهای به این رشتهها بخصوص کشتی زنان دارد و در این مدت کوتاه چندین اعزام به مسابقات و تورنمنتهای بینالمللی در این زمینه انجام شده است و نتایج خوبی از جمله قهرمانی تیم زنان در مسابقات پیکارهای کشتی آلیش قهرمانی جهان بدست آمد و این مورد بیانگر اهتمام ویژه فدراسیون کشتی در این خصوص است.
عسگری یادآور شد: ارتباط و تعامل خوبی با هیاتهای استانی به عنوان بازوهای اصلی و اجرایی فدراسیون ایجاد شده است به نحوی که برخی هیاتهایی که پیش از این فعالیت چندانی در همکاری نداشتند، فعال شدهاند به طوری که بسیاری از هیاتهای استانی درخواست میزبانی اردوهای تیم ملی را دادهاند که اتفاق خوبی میتواند باشد.
وی گفت: چهار داور کشورمان درجه S۱ (المپیکی) را از اتحادیه جهانی کشتی گرفتند و به مسابقات مختلف برای ارزیابی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی اعزام شدند. پیشبینی ما این است که ۲ داور المپیکی کشورمان شانس قضاوت در المپیک توکیو را داشته باشند.
دبیر فدراسیون کشتی همچنین اظهار داشت: قرار است بلافاصله پس از المپیک لیگهای برتر کشتی آزاد و فرنگی با نام جام یادگار امام (ره) برگزار شود. دغدغه اصلی فدراسیون کشتی در سال آینده، کسب سهمیههای باقیمانده المپیک است و تلاش مضاعفی در رشتههایی مانند کشتی ساحلی و زمینههای فرهنگی و اجتماعی خواهیم داشت.