«مهین فرهادی زاد» در نخستین گفتوگوی خود با ایرنا در سال جدید مهمترین برنامه سال ۱۳۹۹ را المپیک توکیو عنوان میکند و میگوید: امیدواریم با دریافت دیگر سهمیههای باقی مانده در المپیک ۲۰۲۰ شرکت کنیم.
وی افزود: از دیگر برنامههای سال ۹۹ توجه بیشتر به ورزش همگانی و سلامتی برای زنان است که ۱۶ طرح در این زمینه تدوین و هشت طرح آنها در سال ۹۸ در استان های کشور اجرا شد. بر این اساس طی امسال تلاش داریم تا هشت طرح دیگر را هم اجرا کنیم.
معاون وزیر ورزش درباره این طرح توضیح می دهد: این طرح ها شامل طرح گردشگری ورزشی در طبیعت با ورزش، طرح گل ونی (طرحی که روی روسری زنان روستای نقش بسته است)، طرح آماده سازی مربیان به آمادگی جسمانی و طرح چگونگی سنجش ساختار قامتی است.
فرهادی زاد به اتفاقات سال ۹۸ در ورزش زنان هم گریزی زد و گفت: کسب سهمیه های زنان در المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰، اجرای پنج هزار طرح ورزشی در استان ها، حضور زنان در ورزشگاه ها در دیدارهای تیم های ملی که امیدوارم بتوانیم با رعایت ملاحظلات فرهنگی تداوم یابد و ارتقا جایگاه مدیریتی زنان در استان ها به «معاونت توسعه ورزش زنان استانها» در زمره مهمترین رویدادهای سال گذشته در حوزه زنان بود.
وی کارناتمام حوزه ورزش زنان در سال ۹۸ را آموزش عنوان کرد و افزود: در بخش آموزش اقداماتی انجام شد اما کافی نیست امسال تلاش داریم با توجه بیشتر در این زمینه به کیفیت ورزش زنان بهای بیشتری بدهیم. از طرفی در بخش معاونت زنان اختیارات بیشتری فراهم شود.
معاون وزیر ورزش دادمه داد: در حوزه آموزش برخی استان ها در سال گذشته خوب کار کردند و برخی استان ها هم به توجه بیشتری نیاز دارند. این آموزش در فدراسیون ها، مربیان و داوران باید تسری یابد تا ورزشکاران موفق تر حاضر شوند که این برنامه طی سال جاری تداوم می یابد.
فرهادی زاد درباره مهمترین چالش در حوزه ورزش زنان توضیح داد: اعتباراتی که برای طرحهای مختلف باید به استانها به طور کامل تخصیص مییافت اما به دلیل شرایط کشور این اتفاق نیفتد. برخی طرح ها در استان بر زمین ماند که در سال ۹۹ امیدواریم با توجه به آرامشی که در کشور ایجاد می شود، بتوانیم اعتبارات قوی تری به استان ها و فدراسیون ها برای طرح های نیمه تمام تخصیص دهیم.