شیراز - ایرنا- نماینده مقاممعظم رهبری در استان فارس و امام جمعه شیراز با تاکید بر روش‌های پیشگیرانه کرونا و لزوم همکاری‌های حوزه‌های مختلف و تشکیل کمیته عملیاتی اجرایی گفت: لازم است در بحث کرونا ، همه جوانب آن را مورد توجه قرار داده و آثار معنوی و اجتماعی آن رصد شود، البته به مردم اطمینان می دهیم که با همکاری ، همدلی و همراهی همگانی آن را شکست می‌دهیم.

آیت الله لطف الله دژکام امام جمعه شیراز روز سه شنبه در دیدار با رییس  دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تقدیر از خدمات مجموعه سلامت فارس در مهار بیماری کرونا، گفت: همه مسوولان و مردم زحمات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در این شرایط دشوار جامعه درک می کنند.

آیت الله  دژکام  افزود: با توجه به حجم بالای مراجعان به حوزه بهداشت و درمان استان و شکست کرونا  ، خدمات نیازمند طراحی و برنامه ریزی دقیق است تا راهکارهایی پیش بینی شود.

وی ضمن اعلام آمادگی برای همکاری حوزه های علمیه برادران و خواهران  در ارایه خدمات سلامت روان در جامعه، ادامه داد: در عرصه اقدامات میدانی ما به عنوان یک سرباز پای کار ایستاده ایم و در هر موضوعی که سلامت مردم را به خطر می اندازد، مجموعه حوزه علمیه و روحانیون با مجموعه سلامت همکاری می کنند.

امام جمعه شیراز اضافه کرد: بیماری های واگیر نظیر کرونا ویروس، یک مسئله پیچیده است که مهار آن، نیازمند مجموعه ای از اقدامات بهداشتی، درمانی، اجتماعی، اقتصادی و معنوی، همچنین همکاری، همفکری و هم اندیشی مدیران بخش های مختلف است.

آیت الله دژکام  بیان کرد: پزشکان و پرستاران، در صف نخست عرصه نبرد با این بیماری قرار دارند و از آغاز فرآیند بیماری تا پایان آن تلاش بسیاری دارند، این مسیر مانند رشادت و فداکاری رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس است که پیروزمندانه عمل کردند.

دلگرمی مجموعه دانشگاه با همراهی مسوولان و مدیران استان

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، حضور و همراهی تمامی مسوولان و مدیران استان را باعث دلگرمی و قوت قلب مجموعه دانشگاه دانست و گفت: برای شکست کرونا ، نیازمند همدلی و یکپارچگی تمامی مسوولان، مدیران و مردم هستیم.

 مهرزاد لطفی  آمار پایین استان فارس نسبت به استان های دیگر را لطف خداوند، تلاش مجموعه سلامت، همدلی و همکاری مسوولان دستگاه های نظارتی و اجرایی، همکاری مردم استان عنوان کرد.

وی از راه اندازی ۹ درمانگاه شبانه روزی در شیراز و یک درمانگاه در هر شهرستان استان، برای دسترسی آسانتر مردم به خدمات معاینه و تشخیص ویروس کرونا خبر داد و گفت: روزانه ۴۰ تا ۶۰ هزار ماسک در سه نوبت کاری با همکاری ۹۰ نیروی جهادی بسیج جامعه پزشکی، بسیج دانشجویی و کارکنان تولید می شود و پس از تامین ماسک در مراکز درمانی در داروخانه های شبانه روزی نیز توزیع می شود.

دکتر لطفی اضافه کرد: اطلاع رسانی گسترده با تهیه بنرها، استندها و بیلبوردها، مصاحبه های ویژه  ، همچنین انجام یک هزار و ۳۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در روز گذشته، از دیگر تلاش های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه بوده است.

بیان فعالیت های مجموعه سلامت شامل اقدامات و فعالیت های بهداشتی درمانی، دارویی، تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده دست، آماده سازی بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) و پشتیبانی بیمارستان شهید دکتر چمران، برگزاری نشست ها با مسوولان و ادارات استان، دیگر محور صحبت های رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین در آخرین نشست ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای بررسی اقدامات مربوط به مهار کرونا، با فرمانده سپاه ناحیه بقیه الله(عج) شیراز، برای مشارکت همه جانبه در مهار بیماری کرونا در استان فارس،دیدار  کرد.

لطفی  در این نشست با تقدیر از همدلی و مشارکت فعالانه تمامی ارگان ها، به ویژه نیروهای بسیجی در یاری رسانی به مهار کرونا ویروس در استان فارس، گفت: از جمله این خدمات جهادی، حضور روزانه ۹۰ دانشجو از تشکل های دانشجویی در مرکز تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده و همچنین فرآیندهای توزیع دارو در استان است.

وی  از اتحاد خوب بسیج و دانشگاه به عنوان عاملی تاثیرگذار در امر خدمت به مردم برای ریشه کنی بیماری کرونا یاد کرد.