به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه پیام نور، محمدرضا زمانی با اشاره به لغو کلاس های حضوری بسیاری از دانشگاه ها برای حفظ سلامتی دانشجویان، آمادگی این دانشگاه برای ارائه خدمات آموزش الکترونیکی به سایر دانشگاه ها را اعلام کرد.
وی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور رتبه نخست آموزش مجازی کشور را دارد و از زیرساخت های غنی در حوزه آموزش الکترونیک برخوردار است، اظهار داشت: این دانشگاه می تواند خدمات آموزش الکترونیکی خود را به ۱۲ هزار دانشجو به طور همزمان ارائه کند.
رییس دانشگاه پیام نور به تلاش ویژه در تامین توسعه فناوریهای الکترونیکی در دو سال اخیر اشاره کرد و افزود: آموزش ترکیبی رویکرد جدید آموزشی دانشگاه پیام نور در چند سال اخیر است و این دانشگاه با استفاده از دو رویکرد آموزش حضوری و الکترونیکی(ترکیبی) توانسته است با ارائه خدمات آموزشی حضوری و الکترونیکی ضمن فراهم آوردن امکان تحصیل برای همگان، میزان رضایتمندی دانشجویان را نیز افزایش دهد.
وی با عنوان اینکه رویکرد آموزش ترکیبی امروزه در بسیاری از دانشگاه های مجازی دنیا مورد تاکید قرار گرفته است، تصریح کرد: دانشگاه پیام نور با داشتن ظرفیت های آموزش حضوری مانند کلاس ها، آزمایشگاه ها، و...در سراسر کشور به شکل مطلوبی می تواند با استفاده از این امکانات در قالب رویکرد آموزش ترکیبی (حضوری -الکترونیکی) خدمات آموزشی مناسبی به دانشجویان ارائه دهد.
زمانی تعداد دروس الکترونیکی کارشناسی در هر نیمسال را ۲ هزار و ۲۸۰ عنوان، تعداد کل گروههای درسی الکترونیکی ارائه شده در هر نیمسال را ۳ هزار و ۶۰۰ گروه درسی، تعداد کل دانشجویان تحت پوشش آموزش الکترونیکی در هر نیمسال را حدود ۵۰ هزار دانشجو و تعداد کل مدرسان الکترونیکی در هر نیمسال را ۱۲۰۰ استاد عنوان کرد.
رییس دانشگاه پیام نور همچنین از افزایش سهم آزمون های الکترونیکی در این دانشگاه خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر ۶۰۴ هزار و ۱۹۶ نفر آزمون الکترونیکی در ۵۰۷ مرکز داخل و خارج از کشور دانشگاه پیام نور برگزار می شود.
وی در پایان یادآور شد: با توجه به شرایط فعلی و امکان شیوع ویروس کرونا، همه دانشجویان دانشگاه پیام نور از آموزش الکترونیکی برخوردار شده اند و این دانشگاه آمادگی دارد به درخواست دیگر دانشگاه ها نیز مبنی بر برگزاری کلاس های الکترونیکی رسیدگی کند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون به دهها کشور از جمله آمریکا، فرانسه، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا و امارات گسترش یافته و تاکنون جان حدود سه هزار نفر را گرفته است.
در ایران با تشکیل ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و همراهی و هماهنگی همه دستگاه های دولتی اقدامات مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از جمله تعطیلی مراکز دانشگاهی و مدارس و کاهش ساعات اداری صورت گرفته است.
بر اساس اعلام کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۲ هزار و ۹۲۲ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و در مجموع ۹۲ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵۵۲ مورد از ابتدا تاکنون بهبود یافتهاند.
پزشکان توصیه می کنند با خود مراقبتی، قرنطینه خانگی، پرهیز از سفر و رعایت بهداشت فردی می توان مانع از ابتلا و سرایت به ویروس کرونا شد.