تهران- ایرنا- محققان سازمان فضایی آمریکا (ناسا) می‌گویند: سیارک بزرگی با پهنای تقریبی ۱.۱ تا ۲.۵ مایل (۱.۶ تا ۴.۰۲ کیلومتر) در تاریخ ۲۹ آوریل (دهم اردیبهشت ۹۹) از نزدیکی زمین عبور می‌کند اما جای نگرانی نیست، این سیارک با زمین برخورد نمی‌کند.

به گزارش پایگاه اینترنتی سی.ان.ان، این سیارک که ۵۲۷۶۸ (۱۹۹۸ OR۲) نامیده می‌شود، برای اولین بار در سال ۱۹۹۸ کشف شد. این سیارک با سرعت ۱۹ هزار و ۴۶۱ مایل در ساعت از فاصله ۳ میلیون و ۹۰۸ هزار و ۷۹۱ مایلی زمین عبور خواهد کرد.

بر اساس ارزیابی‌های کارشناسان ناسا، انتظار می رود که این سیارک روز چهارشنبه ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) ساعت ۴:۵۶ دقیقه صبح به وقت منطقه زمانی شرقی از نزدیکی زمین عبور کند.

این سیارک به دلیل عبور از نزدیکی مدار زمین در طبقه اجرام آسمانی بالقوه خطرناک قرار می‌گیرد اما در حال حاضر در فهرست ناسا در زمینه رویدادهای آتی بالقوه تاثیر گذار بر زمین قرار ندارد.

ستاره‌شناسان می‌گویند احتمال اینکه چنین اجرام آسمانی به زمین برسند یک در ۵۰ هزار است و هر ۱۰۰ سال یک بار ممکن است رخ دهد. بنابراین احتمال برخورد این سیارک با زمین بسیار کم است و جای نگرانی نیست.