رییس آموزش وپرورش استثنایی کردستان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اهمیت آموزش درختکاری به دانشآموزان به عنوان پشتوانهای از علایق ملی و سنت تاریخی اظهار داشت: کارگاه آموزش مجازی درختکاری در راستای استمرار آموزشهای فرهنگی و تربیتی به دانش آموزان از طریق فضای مجازی و به منظور تحقق شعار آموزش تعطیل شدنی نیست، در سطح استان از امروز برای دانشآموزان با نیازهای ویژه آغاز شده است.
خلیل رنجبر افزود: همزمان با فرآیند آموزش مجازی به دانشآموزان با نیازهای ویژه و با استفاده از توان و ظرفیتهای موجود، این پویش با شرکت حدود ۴۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه در ۱۹ مدرسه مجازی و کانال ارتباطی با دانش آموزان برگزار میشود.
وی اضافه کرد: دانش آموزان فوائد گیاهان در جلوگیری از آلودگی هوا، اجزای گیاهان، نحوه کاشت گیاهان، مواد مورد نیاز برای رشد گیاهان، آبیاری و نحوه مراقبت از گیاهان، تاثیر گیاهان و درختان بر روی زندگی انسانها و بهترین زمان کاشت گیاهان را در قالب تماشای فیلم، شعر، داستان سازی و رنگ آمیزی آموزش میبینند.
رییس آموزش وپرورش استثنایی کردستان با اشاره به اینکه مزایای استفاده از این روش آموزشی در حالت کلی کنار گذاشتن محدودیتها و ایجاد شرایط و امکانات یکسان و عدالت آموزشی برای همه افراد است، یادآور شد: در این روش سطح آموزش و یادگیری تا حد زیادی قابل ارتقا و گسترش است.
وی تاکید کرد: دانش آموزان بهترین سرمایه انسانی برای آموزش و فرهنگ سازی در حوزه گسترش و نهادینه سازی فرهنگ حفاظت از محیط زیست محسوب میشوند به همین منظور در قالب این برنامه دانشآموزان اهمیت توسعه و گسترش فضاهای سبز به عنوان یک وظیفه ملی را میآموزند.
در سال تحصیلی جاری حدود هشت هزار دانشآموز با نیازهای ویژه (استثنایی) در مدارس عادی و مراکز آموزشی ویژه استان مشغول به تحصیل هستند.